Fiat Genuine Parts by Mopar. Φροντίζει το Fiat σου, για εσένα.

Fiat Genuine Parts by Mopar. Φροντίζει το Fiat σου, για εσένα.

Fiat Genuine Parts by Mopar

14380 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια από τις πιο after sales oriented μάρκες της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Με κορυφαίες εγγυήσεις και τις top υπηρεσίες της Mopar, επίσημου Service Partner της Fiat. Είναι στη διάθεση σας πλήρη γκάμα ανταλλακτικών στο επίσημο δίκτυο συνεργατών.

Μέσω του επίσημου Service Partner της Fiat, Mopar, οι κάτοχοι της ιταλικής μάρκας έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από κορυφαίες υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να κρατήσουν υψηλά τα λειτουργικά επίπεδα του αυτοκινήτου και να το κάνουν να λειτουργεί σαν καινούριο!

Πράγμα που όχι μόνο θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ικανοποίηση του κατόχου ως προς αυτοκίνητο και μάρκα, άλλα την ενίσχυση της πεποίθησης πως μάρκα  και κάτοχος έχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη σχέση εμπιστοσύνης.

Για να δούμε πως ακριβώς η ιταλική μάρκα καταφέρνει να καλύπτει τις ανάγκες των κατόχων της στο κομμάτι μετά την αγορά.

Κοινοποίησέ το »

Γνήσια, διαθέσιμα & σε σωστή τιμή, ανταλλακτικά

Η Mopar, ως επίσημος συνεργάτης της Fiat, έχει πλήρη πρόσβαση στην διαρκώς εμπλουτιζόμενη τεχνική βιβλιογραφία της μάρκας και ξέρει τι ακριβώς χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να λειτουργήσει στο 100% των επιδόσεων για τις οποίες σχεδιάστηκε.

Διαθέτει μια πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, την Genuine parts που περιλαμβάνει κάθε μέρος του οχήματος που μπορεί να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε θέμα , ενώ διαθέτει ένα δίκτυο συνεργείων με μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης πάνω στις ανάγκες των μοντέλων Fiat.

Όταν μιλάμε για γνήσιο, μιλάμε για εξαρτήματα που έρχονται κατευθείαν από το εργοστάσιο της μάρκας, είναι κατασκευασμένα και σμιλευμένα ώστε να ταιριάζουν γάντι στο μοντέλο σας.

Καταφέρνουν να κάνουν το όχημα σας να λειτουργεί στα μέγιστα επίπεδα αποδοτικότητας άλλα και συνέπειας, αφού ουσιαστικά εξασφαλίζουν πως το αυτοκίνητο θα τρέχει όπως όταν βγήκε από το εργοστάσιο.

Πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά, περνούν από εξαντλητικές δοκιμές και ενδελεχή tests (μέχρι και τα παξιμάδια ή οι βίδες τους ελέγχονται κατά τις δοκιμές) ώστε να εγγυηθεί η άψογη και απολύτως συμβατική λειτουργία τους στο αυτοκινητιστικό σύστημα.

Ταυτόχρονα, πληρούν προδιαγραφές που είναι αυστηρότερες από τις υποχρεωτικές προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως εκτός από μέγιστη ασφάλεια, τα ανταλλακτικά εμφανίζουν και μεγαλύτερο κύκλο ζωής.

Ουσιαστικά, δεν εξασφαλίζεις μόνο πως το όχημα σου θα λειτουργεί στην εντέλεια, άλλα πως θα λειτουργεί στην εντέλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς προβλήματα και χωρίς να χρειάζεται να αναζητάς ξανά στην αγορά νέα εξαρτήματα.


Επιπλέον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τη διετή εγγύηση που συνοδεύονται τα ανταλλακτικά της Mopar όπως και οι εργασίες στα επίσημα συνεργεία της.

Παραποιημένα ανταλλακτικά; “Φθηνά” στην ποιότητα, με έκπτωση στην λειτουργία

Ταυτόχρονα, τοποθετώντας τα γνήσια ανταλλακτικά Fiat από την γκάμα ανταλλακτικών Genuine parts της Mopar, εξασφαλίζετε πώς όχι μόνο χρησιμοποιείτε τα κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που ταιριάζουν γάντι στο όχημα σας και το κάνουν να λειτουργεί ακριβώς όπως όταν βγήκε για πρώτη φορά από το ιταλικό εργοστάσιο, άλλα και ότι δεν κινδυνεύετε να τοποθετήσετε  παραποιημένα ανταλλακτικά.

Κάτι ιδιαιτέρως επικίνδυνο, αφού η τοποθέτηση ενός παραποιημένου ανταλλακτικού μπορεί να υπονομεύσει γενικώς τη λειτουργία του οχήματος σας ή να δημιουργήσει και κάποιο άλλο ζήτημα σε αυτό.

Τα παραποιημένα ανταλλακτικά αποτελούν, ουσιαστικά, μιμήσεις  γνήσιων ανταλλακτικών, ενώ κατασκευάζονται από κατώτερα υλικά και δεν αποδίδουν το ίδιο αποδοτικά με τα γνήσια.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν προτιμήσετε μια πιο οικονομική λύση, μπορεί εν τέλει  να το μετανιώσετε.

Και αυτό γιατί τα ανταλλακτικά μπορεί να εξοικονομούν χρήματα κατά την αγορά, ωστόσο ο κύκλος ζωής τους και η τάση τους προ φθορά είναι μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προμηθευτείτε και δεύτερο σετ ανταλλακτικών για την ίδια ζημιά.

Επιλέγοντας τη λύση των γνήσιων, γνωρίζετε πως δεν κινδυνεύετε από τα αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας εξαρτήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, άλλα ότι εξασφαλίζετε τα μέγιστα επίπεδα αποδοτικότητας του οχήματος και την διατήρηση της μεταπωλητικής του αξίας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES