Για 100% Genuine Service Subaru

1626 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο επίσημο, εξουσιοδοτημένο DK Performance Subaru Service ο στόχος είναι διπλός. Αφενός μεν η διατήρηση των επιδόσεων του στο 100%, αφετέρου η εξασφάλιση καλύτερης μεταπωλητικής αξίας!

Η τακτική συντήρηση αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του οχήματος αλλά και την σταθερότητα στην απόδοση και την ασφαλή οδήγηση. Έτσι το Subaru σας, λαμβάνοντας τις υπηρεσίες φροντίδας (και εποχικούς ελέγχους) με βάση τις κατευθύνσεις του κατασκευαστή του, όχι μόνο θα αποδίδει σταθερά καλύτερα αλλά θα είναι ασφαλέστερο και θα διατηρεί την αξία του.

Η Subaru έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα ελέγχων και service που θα πρέπει να διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Είναι σημαντικό το αυτοκίνητό σας να συντηρείται κάθε 12 μήνες ή κάθε 15.000 χλμ.

Ακόμα και αν το όχημά σας κάνει λίγα χιλιόμετρα το χρόνο, χρειάζεται να κάνετε service κάθε 12 μήνες. Και αυτό γιατί το λιπαντικό του κινητήρα (καθώς και άλλα υγρά), αλλοιώνονται (μέρος των συστατικών τους χάνουν την δύναμη προστασίας που υπό ΚΣ θα σας εξασφάλιζαν) αν χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο σας ελάχιστα ή σε πολύ σύντομες διαδρομές. Και άλλα εξαρτήματα (αναλώσιμα) επίσης, εξαρτώνται όχι μόνο από τα χιλιόμετρα που έχουν καλύψει αλλά και από τη διάρκεια λειτουργίας τους.

Γιατί Service σε επίσημο συνεργάτη - DK Performance Subaru Service

Συνιστάται τα service να γίνονται από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Subaru που διαθέτει εκπαιδευμένους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά ώστε το αυτοκίνητό σας να συντηρείται  σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο DK Performance Subaru Service έχει πρόσβαση σε ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων παγκόσμιας εμβέλειας έχοντας και την υποστήριξη μηχανολόγων για γρήγορη και σωστή επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος διαγνωστεί.

Επιπλέον το DK Performance Subaru Service είναι εξοπλισμένο με ειδικό και εγκεκριμένο εξοπλισμό για ακριβή διάγνωση και επισκευή. Επιπρόσθετα ελέγχει και ενημερώνει το λογισμικό τακτικά, διασφαλίζοντας ότι αυτοκίνητο και κινητήρας λειτουργούν άριστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κατόχου Subaru,  το επίσημο, εξουσιοδοτημένο DK Performance Subaru Service προσφέρει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης  του αυτοκινήτου σας (συνεργάζεται με μεταφορική εταιρεία γι αυτόν τον σκοπό).

Βελτιώσεις σε Subaru με 100% ασφάλεια

Το «πείραγμα» ενός turbo κινητήρα αυξάνει την ιπποδύναμη του κατά 25%, καθιστώντας αναποτελεσματικά τα εργοστασιακά φρένα; Για να είσαι 100% ασφαλής θα πρέπει λοιπόν να τα βελτιώσεις. Τo DK Performance Subaru Service ειδικεύεται σε μετατροπές και βελτιώσεις οχημάτων, εξυπηρετώντας και αυτές τις ανάγκες των κατόχων.

Η αύξηση της ιπποδύναμης με ατμοσφαιρικούς κινητήρες ή μηχανικό συμπιεστή, η αλλαγή του εργοστασιακού φίλτρου αέρα, μια βελτιωτική εξάτμιση και η ρύθμιση του εγκεφάλου, θεωρούνται σημαντικές παρεμβάσεις για την βελτίωση του αυτοκινήτου και το βοηθούν να λειτουργεί  αποδοτικότερα, πετυχαίνοντας πολύ υψηλές & ασφαλείς επιδόσεις.

Αξίζει να γνωρίζετε πως εξίσου σημαντικό είναι, αφού βελτιώσετε μηχανικά τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, αυξάνοντας την ισχύ του, να φροντίσετε και για την αναβάθμιση του συστήματος πέδησης του για να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και την ασφάλεια σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Επομένως, παρεμβάσεις όπως η αντικατάσταση των δίσκων, των σιαγόνων και των υλικών τριβής, με άλλα ισχυρότερα, θα πρέπει να θεωρούνται απαραίτητες ενέργειες των βελτιωτικών κινήσεων.

DK Performance Subaru Service: Πειραιώς 167, Τ: 21 0341 1068, 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES