Για Ηi-end digital υπηρεσίες! Volkswagen & Smart

Για Ηi-end digital υπηρεσίες! Volkswagen & Smart

4157 Επισκέψεις στο άρθρο

After Sales σημαίνει και προηγμένες εφαρμογές νέας γενιάς, που μετατραπούν το κινητό σας σε χειριστήριο για το αυτοκίνητο. VW και smart κοντράρονται για τις πιο hi-end digital υπηρεσίες. Ποια λέτε ότι είναι η καλύτερη στον τομέα;

Για Ηi-end digital υπηρεσίες! Volkswagen & Smart

•    Ελέγχεις το αυτοκίνητό σου από το κινητό 
•    To smart σου στέλνει …μήνυμα για οτιδήποτε «παράξενο»
•    Στη VW αγοράζεις υπηρεσίες on demand
•    Coaching για οικονομική οδήγηση

Η κινητικότητα σήμερα δεν αφορά μόνο τη μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Οι ψηφιακές λειτουργίες διευκολύνουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες απομακρυσμένης διασύνδεσης, με τις οποίες μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο τo αυτοκίνητό σας.

Μπορεί να ακουστεί κλισέ ή υπερβολικό, ωστόσο οι ψηφιακές υπηρεσίες, είναι ο τρόπος που θα εμβαθύνετε τη σχέση σας με το αυτοκίνητό σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι “Αfter sales oriented” μάρκες στοχεύοντας σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης (και πιστότητας) των πελατών τους, εξελίσσουν διαρκώς καινοτόμες υπηρεσίες νέας γενιάς, εστιασμένες στις σύγχρονες ανάγκες. 

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν ένα διαδραστικό περιβάλλον επικοινωνίας με το αυτοκίνητό των κατόχων τους, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης τους.
Το μέλλον λοιπόν  βρίσκεται στα digital καλούδια και στις virtual υπηρεσίες, εργαλεία που κάνουν εύκολη τη ζωή του κατόχου και προσφέρουν λύσεις όπου και αν βρίσκεται ανά πάσα στιγμή. 

Δύο από τις πρώτες εταιρείες που είδαν αυτό το «παράθυρο στο μέλλον» είναι η Volkswagen και η Smart (Mercedes-Benz), αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες εφαρμογές γι αυτό το σκοπό. Έτσι λοιπόν συνεχίζοντας να σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του after sales, θα αναλύσουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες των δύο εταιρειών.
 

Κοινοποίησέ το »

Η Volkswagen κάνει το κινητό σου τηλεχειριστήριο

Volkswagen και «We Connect» για πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου κάθε κατόχου, από το κινητό του τηλέφωνο.

Volkswagen και «We Connect» για πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου κάθε κατόχου, από το κινητό του τηλέφωνο.

    Οι κάτοχοι των Volkswagen έχουν στα χέρια τους ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που λέγεται «We Connect», το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου τους από το κινητό τους τηλέφωνο.

    Αν είστε κάτοχος, σκεφτείτε πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε σημαντικές πληροφορίες όπως τη στάθμη του λαδιού, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τυχόν μηνύματα προειδοποίησης και μελλοντικές ημερομηνίες Service ή να θέσετε σε λειτουργία το προαιρετικό σύστημα προθέρμανσης της καμπίνας. 

    Υπηρεσίες που μπορούν να απολαύσουν και κάτοχοι κάποιων παλαιότερων μοντέλων, από το 2008 και έπειτα, τοποθετώντας, μια ειδική συσκευή που διαθέτουν οι δύο μάρκες, στη διαγνωστική θύρα (OBD) του αυτοκινήτου, η οποία στέλνει όλα τα παραπάνω στοιχεία μέσω Bluetooth στο κινητό σας.

    Παράλληλα μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών, μπορείτε να έχετε online πληροφόρηση κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και υπολογισμό βέλτιστης διαδρομής, μέχρι τη χρήση του Smartphone ως τηλεχειριστηρίου για μια πληθώρα λειτουργιών του αυτοκινήτου και ενημέρωση για ελεύθερους χώρους στάθμευσης ή τιμές πρατηρίων καυσίμων. 

    Η έξυπνη εφαρμογή We Connect, χάρη στην καταγραφή στοιχείων, όπως αριθμός στροφών κινητήρα, επιτάχυνση, φρένα και ταχύτητα, μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το στυλ οδήγησής σας για καλύτερη οικονομία, μέσω διαφόρων προκλήσεων και κέρδους επάθλων ή πόντων στο τέλος κάθε αποστολής!

    Τέλος, μέσω της τεχνολογίας We Upgrade, ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το We Connect App, το Adaptive Cruise Control, το Light Assist, το σύστημα πλοήγησης, το Wireless AppConect , το hotspot Wi-Fi και ο φωνητικός έλεγχος, μπορούν να ενεργοποιηθούν κατόπιν της αγοράς. Αναδρομικά δηλαδή, όποτε και αν τα χρειαστείτε. 
     

    «Smart living» λύσεις από τη… Smart

    Η εφαρμογή Smart EQ control με high-end ψηφιακές υπηρεσίες, κάνει την καθημερινότητα του κατόχου της, απλή και διασκεδαστική.

    Η εφαρμογή Smart EQ control με high-end ψηφιακές υπηρεσίες, κάνει την καθημερινότητα του κατόχου της, απλή και διασκεδαστική.

      Έχει το όνομα έχει και τη χάρη η smart, που ξέρει να προσφέρει έξυπνες λύσεις και εργαλεία στους κατόχους των μοντέλων της. ¶λλωστε μην ξεχνάμε πως η φίρμα, που βρίσκεται υπό την σκεπή της Mercedes-Benz, είναι από τις πρωτοπόρες μπράντες που γύρισαν την πλάτη στους συμβατικούς κινητήρες και εξελίσσουν αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα .

      Για τους κάτοχους λοιπόν των μοντέλων της, λάνσαρε την εφαρμογή «smart EQ control», η οποία μεταφέρει στο smartphone σας το Smart σας.

       Η εφαρμογή smart EQ control παρέχει πρόσβαση σε πολλές δικτυωμένες λειτουργίες. Έτσι, μέσα από ένα σύνολο high-end ψηφιακών υπηρεσιών η καθημερινότητα γίνεται απλή και διασκεδαστική.
       
      Οι υπηρεσίες ρυθμίσεις οχήματος σας δίνουν τη δυνατότητα μέσω εφαρμογής να προβάλλετε σημαντικά στοιχεία και να ελέγχετε πρακτικές λειτουργίες. Αναλυτικότερα μπορείτε να προβάλετε την κατάστασης οχήματος (π.χ. φόρτιση μπαταρίας, πίεση ελαστικών), να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε απομακρυσμένα τις πόρτες ή να ανοιγοκλείνετε παράθυρα και να προγραμματίζετε μέσω του app τι ώρα θέλετε να εκκινεί ο κλιματισμός ώστε να διαμορφώνετε την επιθυμητή θερμοκρασία πριν μπείτε μέσα. Παράλληλα, η εφαρμογή φροντίζει να σας στέλνει push notifications για οτιδήποτε επείγον προκύψει, όπως π.χ. χαμηλή πίεση ελαστικών.

      Επιπλέον μέσω του «smart EQ control» ξεχνάτε το «άγχος αυτονομίας». Έχεις πάντα υπό έλεγχο την κατάσταση μπαταρίας και την αυτονομία. Όταν χρειαστεί, βρίσκεις εύκολα τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης κοντά σου – όλα μέσω της εφαρμογής, ενώ αν θέλεις να εκμεταλλευτείς συμφέρουσες χρεώσεις, όπως το φθηνό νυχτερινό ρεύμα, απλά το βυσματώνεις και μέσω του app κανονίζεις την ώρα που θα ξεκινήσει η φόρτιση.  

      Τέλος για ακόμα πιο αποδοτική χρήση της μπαταρίας, η εφαρμογή αναλύει τον τρόπο οδήγησής σας, δίνοντας συμβουλές για πιο οικονομική οδήγηση. 
       

      Κοινοποίησέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES