ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε: Η Fiat στην Θεσσαλονίκη!

1557 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην πώληση και την επισκευή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων FIAT, FIAT Professional & JEEP και είναι Επίσημο Συνεργείο FIAT, JEEP, ALFA ROMEO & LANCIA. ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ FIAT KΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ!

"Fiat Always on"



Απόκτησε το  ετοιμοπαράδοτο FIAT της επιλογής σας με όφελος έως 4.000¤ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (200.000χλμ.) και 5 χρόνια οδική βοήθεια !
Δες περισσότερα για το πρόγραμμα Always On εδώ       
 

"Fiat All Inclusive"


To Πρόγραμμα Αγοράς Μεταχειρισμένων Fiat, που σχεδίασε η δημοφιλής μάρκα, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μας (με 1η ταξινόμηση τους στην Ελλάδα το 2019), απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια όπως εγγύηση και οδική βοήθεια ως το 2024 !

Εσείς απλά επιλέγετε μοντέλο και έκδοση που σας ενδιαφέρει και επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2310753000 η μπείτε εδώ να δείτε την γκάμα των μεταχειρισμένων

ΤΑΞΙζεις
Από 9,00 ¤ την ημέρα, απόκτησε το δικό σου FIAT TAXI!
Μοναδικά πακέτα για τον επαγγελματία.


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Test Drive
Kλείστε τώρα ένα test drive με τα κορυφαία μοντέλα FIAT  γρήγορα & εύκολα με 1 κλικ 
 Test Drive Hybrid 500
                                         Test Drive Tipo
            
Νέο Ηλεκτρικό 500   
 
Χρηματοδοτικά Προγράμματα


Διευκόλυνση στην αγορά του νέου FIAT σας με τις πιο ευέλικτες Χρηματοδοτικές Υπηρεσίες!       

Η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοδοτικών υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων, με στόχο τη διευκόλυνση σας στην αγορά του νέου Fiat. Επισκεφθείτε ή καλέστε τους! Θα σας προτείνουν την πιο σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
Προσφορές και υπηρεσίες  After Sales

ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ έτσι ώστε να διασφαλίζετε πάντα την υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Ανακαλύψτε το ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που διατίθενται στα καταστήματά τους.

D-Fence Pack.. αέρας για όλους!!  

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στην παροχή υπηρεσιών που κάνουν πιο εύκολη, πρακτική, αλλά και ασφαλή την καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο, η επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου FCA ανέπτυξε το πακέτο D-Fence. 

Για περισσότερα πατήστε εδώ


Online Booking Appointment

https://www.koumantzias-fcagroup.gr/dianomeas/fiat/upiresies-after-sales/ypiresies-sintirisis

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES