H Hyundai στην νότια Αττική!

2531 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην GEKAEM θα βρείτε όλες τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων Hyundai, αλλά και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο-βαφείο. Στόχος της είναι η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, αλλά και στον τομέα του after sales.

H Hyundai έχει καταφέρει με την συνολική αναβάθμιση των μοντέλων της να στέκεται ισάξια απέναντι στους ανταγωνιστές της στις βασικές κατηγορίες προσφέροντας πάντα το συγκριτικό πλεονέκτημα του εξαιρετικού value for money χαρακτήρα.

Από το i10, το i20 και το i30 μέχρι τα Tucson και το νέο Kona, η κορεάτικη μάρκα διαθέτει σε κάθε κατηγορία έναν πολύ δυνατό «παίκτη». Τα μοντέλα της πλέον ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την προηγμένη τεχνολογία τους. Η συνταγή ωστόσο της επιτυχίας δεν ολοκληρώνεται μόνο με την κατασκευή καλών αυτοκινήτων, αλλά περιλαμβάνει και την παροχή υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ευκολία, την ασφάλεια και τελικά στην ικανοποίηση του κατόχου, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις αξίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Τις υπηρεσίες αυτές μπορείτε να τις βρείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της κορεάτικης μάρκας, όπως η GEKAEM. Έχει επιδείξει μία αδιάλειπτη παρουσία στον κλάδο του αυτοκινήτου, όντας μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ηyundai Hellas και έχει στόχο να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούριο Hyundai. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει εγκαταστάσεις 3000 τετραγωνικών μέτρων, στις οποίες θα βρείτε έκθεση καινούργιων και επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και πλήρως εξοπλισμένες τεχνικές εγκαταστάσεις συνεργείου & φανοποιείου.

Best Buy προτάσεις για την αγορά καινούριων μοντέλων

Στον χώρο της έκθεσης θα βρείτε όλα τα best seller μοντέλα της Hyundai, όπως τον ηγέτη της στο κατηγορία των SUV, το Tucson. Ξεχωρίζει για την επαναστατική του σχεδίαση, το προηγμένο τεχνολογικό του προφίλ, την premium προσέγγισή του σε ποιότητα και εικόνα, τους μεγάλους του χώρους και την πλούσια γκάμα εκδόσεων και κινητήρων.

Φυσικά θα έχετε και την ευκαιρία να κάνετε ένα test drive και το ανανεωμένο Kona, το οποίο συνεχίζει να αποτελεί μία value for money επιλογή στην κατηγορία του. Η νέα του έκδοση έχει εμφανείς αισθητικές διαφορές, ενώ είναι πλουσιότερο σε επίπεδο εξοπλισμού και συστημάτων.

Αν πάλι θέλετε να κινηθείτε στην μικρομεσαία κατηγορία, μπορείτε να διαλέξετε το νέο i30. Ήρθε με νέα σχεδίαση, νέους κινητήρες με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία, νέες τεχνολογίες που ταιριάζουν στο σήμερα και βελτιωμένη ποιότητα. Στόχος φυσικά να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία του.

Γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με καλό ιστορικό!

Στις εγκαταστάσεις της GEKAEM θα βρείτε και επιλογές από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Πρόκειται για προτάσεις από επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με αυστηρά κριτήρια, τα οποία άριστα συντηρημένα και με ανταγωνιστικές προτάσεις χρηματοδότησης.

Yπηρεσίες συντήρησης υψηλού επιπέδου & γνήσια ανταλλακτικά Hyundai!

Πέρα από την αγορά του καινούριου σας αυτοκινήτου, η GEKAEM φροντίζει ώστε η συνολική εικόνα και η λειτουργία του αυτοκινήτου σας να παραμένει  στα εργοστασιακά επίπεδα χωρίς υψηλό κόστος. Έχει δημιουργήσει ένα εξουσιοδοτημένο συγκρότημα παροχής υπηρεσιών, για τα αυτοκίνητα της κορεάτικης μάρκας, στο οποίο παρέχει όλο το σύνολο της τεχνικής υποστήριξης, της συντήρησης, των ανταλλακτικών, αλλά και της φανοποιίας.

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από ομάδα καταρτισμένων μηχανικών, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι και έχουν πολλές ώρες εμπειρίας και εξειδίκευση στην συντήρηση των αυτοκινήτων της μάρκας. Επιπλέον, χρησιμοποιούν πιστοποιημένο εξοπλισμό, ο οποίος σε συνδυασμό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, εγγυώνται την βάση προδιαγραφών του κατασκευαστή συντήρηση, την διατήρηση των εργοστασιακών επιδόσεων του, αλλά και της υψηλής μεταπωλητικής του αξίας!

Επιπλέον, η εταιρία παρέχει έκπτωση ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας, στα γνήσια ανταλλακτικά και στην παροχή υπηρεσιών. 

GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης Α.Ε.Τ.Ε. - Λ. Βουλιαγμένης 78-80-82Α, Γλυφάδα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES