Η εγγύηση (πρέπει να) κάνει τη διαφορά!

Η εγγύηση (πρέπει να) κάνει τη διαφορά!

1014 Επισκέψεις στο άρθρο

-Αυτοκίνητα που αντέχουν και αυτοκίνητα που δεν...
-Εγγύηση = αξιοπιστία και αντοχή
-Όλα δύο χρόνια εγγύηση μίνιμουμ

Αυτοκίνητα που αντέχουν και αυτοκίνητα που δεν...

400 ευρώ το χρόνο βλάβες βγάζουν τα αυτοκίνητα μετά τον 4ο χρόνο, κάτι που κάνει τις εγγυήσεις και τα ψιλά τους γράμματα πολύ σημαντικά. Σύµφωνα µε έρευνα που έκανε βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στις πωλήσεις εγγυήσεων, το 40% των αυτοκινήτων ηλικίας από τέσσερα έως 9 έτη είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει µια φορά το χρόνο.
 

Εγγύηση = αξιοπιστία και αντοχή

Εσύ λοιπόν θες αυτοκίνητο που δεν αντέχει και πολλά-πολλά ή ένα αυτοκίνητο που θα είσαι ξέγνοιαστος για χρόνια; Γιατί η εγγύηση αυτό σου προσφέρει, αλλά συγχρόνως αποκαλύπτει και την ανθεκτικότητα των αυτοκινήτων. Γιατί όταν μια εταιρεία περιορίζει την εγγύηση ξέρει ότι μετά από αυτό το σημείο θα βγαίνουν βλάβες, έτσι και εμείς ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για πολλά-πολλά. Ή αν το θέλετε αντίστροφα, όταν μια εταιρεία δίνει εγγύηση πολλών ετών, ξέρει ότι το αυτοκίνητό της δεν βγάζει βλάβες, έτσι και εμείς ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για πολλά χιλιόμετρα. Γι αυτό λοιπόν το συμφέρον, όταν αγοράζετε ένα καινούριο αυτοκίνητο είναι να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια και χιλιόμετρα εγγύηση με το λιγότερο δυνατό κόστος, αν όχι δωρεάν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλα δύο χρόνια εγγύηση μίνιμουμ

Προτού ξεκινήσουμε, αξίζει να δώσουμε την προσοχή μας στο εξής. Βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας (461/2010) όλα τα αυτοκίνητα που πωλούνται διαθέτουν διετή εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα. Έτσι, ανεξάρτητα από τη μάρκα, όλοι οι καταναλωτές  πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν μίνιμουμ το διάστημα των δύο ετών για το οποίο είναι προστατευμένο το αυτοκίνητό τους με εγγύηση.  
 

Σελίδα 2Κορυφαία δωρεάν εγγύηση, η ΚΙΑ με 7 χρόνια και τα 8 της Ford με επέκταση
Σελίδα 3Η Hyundai μοναδική χωρίς όριο χιλιομέτρων για 5 χρόνια
Σελίδα 430 χρόνια εγγύηση για σκουριά η Mercedes, 6 η Jaguar

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES