Jeep ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E. !Η Jeep στην Θεσσαλονίκη

1871 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε σας βοηθάει να βρείτε το όχημα που σας ταιριάζει περισσότερο στην καλύτερη δυνατή τιμή! Ανακαλύψτε τις προσφορές και διαλέξτε αυτή που σας καλύπτει.

Jeep Freedom Όφελος εώς 10.000,00 ¤


Jeep® Freedom Days: Η απόλυτη ευκαιρία για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου, αυθεντικό, Jeep, με όφελος έως 10.000 ευρώ!  

Αποτελώντας τα ιδανικά μέσα για τις μεγάλες, αλλά και τις καθημερινές αποδράσεις, τώρα με τα Jeep Freedom Days, η απόκτηση ενός αυθεντικού Jeep γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. 
Tα Jeep Freedom Days περιλαμβάνουν και την εμπλουτισμένη γκάμα εκδόσεων του Jeep Compass, η οποία για πρώτη φορά διαθέτει έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που συνδυάζεται με κίνηση στους δύο τροχούς. 

 
Δείτε περισσότερα
https://www.koumantzias-fcagroup.gr/dianomeas/jeep/prosfores
 
Κλείστε τώρα Test Drive εύκολα και γρήγορα στα κορυφαία μοντέλα JEEP:

 Test Drive Jeep Renegade 
   
Test Drive Jeep Compass    

Υβριδικά Μοντέλα Jeep 4Χe


O θρύλος εξελίσσεται
Μια νέα εποχή πρόκειται να αρχίσει. Τα Jeep® 4xe έρχονται για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη: πιο ευέλικτη και ικανή, περισσότερο βιώσιμη και σύγχρονη από τα παραδοσιακά SUV. Χτίζουμε τη νέα εποχή πάνω στο πνεύμα της περιπέτειας που χαρακτηρίζει την μάρκα διαχρονικά.

Περισσότερη τεχνολογία 
Το νέο Jeep® 4xe θα είναι ένα Plug-In Hybrid όχημα , το οποίο θα αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα που θα κινεί τους εμπρός τροχούς και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που θα κινεί τους πίσω τροχούς. Ο ηλεκτρικός κινητήρας θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4 kW, η οποία θα φορτίζεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή θα φορτίζεται εξωτερικά. Μόλις φορτιστεί, η μπαταρία θα επιτρέψει στο αυτοκίνητο να λειτουργήσει ως ηλεκτρικό όχημα με πλήρη ισχύ μέχρι και απόσταση 50 χλμ.

Γρήγορη φόρτιση
Θέλετε να πάρετε μια πιο γρήγορη εμπειρία φόρτισης απευθείας στο σπίτι; Δοκιμάστε το Wallbox και τα άλλα ειδικά αξεσουάρ Mopar, για να φορτίσετε το έξυπνο υβριδικό σας 4xe Jeep®. Για να μειώσετε σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται και να αισθανθείτε ακόμα πιο ελεύθεροι .
 
Νέες εσωτερικές εντολές
Hybrid, Electric και e-Save επιλογές οδήγησης. Επιπλέον, το νέο Selec-Terrain® προσθέτει μια νέα αποκλειστική λειτουργία: τη λειτουργία Sport, για να αυξήσει την απόδοση και να βελτιώσει την ανταπόκριση του συστήματος διεύθυνσης.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.  

Διευκόλυνση στην αγορά του Νέου Jeep σας με τις πιο ευέλικτες Χρηματοδοτικές Υπηρεσίες.


Η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοδοτικών υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων, με στόχο τη διευκόλυνση σας στην αγορά του νέου Fiat.
Επισκεφθείτε τους και θα βρείτε μαζί την πιο σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ .

After sales Υπηρεσίες


On line booking appointment

Χρειάζεστε ένα αξιόπιστο, γρήγορο και αποτελεσματικό service για το Jeep σας; H ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να διασφαλίζετε πάντα την υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Ανακαλύψτε το ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που διατίθενται στα καταστήματά τους.
Δείτε περισσότερα
https://www.koumantzias-fcagroup.gr/dianomeas/jeep/upiresies-after-sales/ypiresies-sintirisis

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES