Καινοτοµεί παρέχοντας υπηρεσίες του αύριο, σήµερα!

3170 Επισκέψεις στο άρθρο

Το τµήµα After Sales της SEAT ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών και τις προηγµένες παροχές που προσφέρει, ενισχύοντας µία "δυνατή" σχέση µε τους κατόχους. Μιας σχέσης που ξεκίνησε από την 1η µέρα της αγοράς ενός µοντέλου της δηµοφιλούς µάρκας.

H SEAT αποτελεί µια από τις εταιρίες που έχει βάλει τον πήχη ψηλά, όσον αφορά στην ικανοποίηση των κατόχων µοντέλων της και της οικοδόµησης µιας σχέσης εµπιστοσύνης µε τους πελάτες της. Φυσικά για να καθιερωθεί ως µια από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς στον τοµέα του After Sales, έχει φροντίσει να παρέχει και κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών. Συνεπώς υπάρχουν λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία.

Σχεδιάζει νέες υπηρεσίες µε βάση τις αναδυόµενες
ανάγκες των κατόχων!

Η SEAT έχει µάθει να «ακούει» τις ανάγκες των πελατών της και να προσφέρει νέες υπηρεσίες, µε γνώµονα την βέλτιστη εµπειρία εξυπηρέτησης. Υπό αυτό το πρίσµα, στις µέρες µας, η SEAT δηµιούργησε ένα σύνολο ανέπαφων υπηρεσιών, από το ραντεβού και το check in ως και την παραλαβή/παράδοση αυτοκινήτου από το σπίτι σας, διαµορφώνοντας ένα πλήρως λειτουργικό και ταυτόχρονα ασφαλές «περιβάλλον» εξυπηρέτησης.  

Εκπαίδευση & τεχνογνωσία που εγγυάται
100% καλή λειτουργία!

Κρατάει "µάχιµο" το δίκτυο των εξουσιοδοτηµένων συνεργείων της SEAT. Έτσι ο έλεγχος του αυτοκινήτου του κατόχου της µάρκας, γίνεται από οµάδα καταρτισµένων επαγγελµατιών, που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω στις τεχνολογίες που διαθέτουν τα µοντέλα της µάρκας.

Με δια βίου εκπαίδευση, ώστε να είναι πάντοτε up-to-date στις νέες τεχνολογίες και τις µηχανολογικές εξελίξεις που αφορούν γενικά το αυτοκίνητό και ειδικά τα µοντέλα της SEAT.

Aξίζει να σηµειωθεί πως στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της µάρκας, το καταρτισµένο προσωπικό χρησιµοποιεί τον πιο προηγµένο εξοπλισµό, τα κατάλληλα υλικά και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά σχεδιασµένα ειδικά για τα µοντέλα της SEAT, που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε να εγγυάται την καλή και ασφαλή του λειτουργία.

100% όπως το γνωρίσατε, στη σωστή τιµή
και µε υψηλή µεταπωλητική!

Στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία SEAT τοποθετούνται µόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασµένα εξελιγµένα παράλληλα µε το SEAT σας. Αυτό φυσικά σηµαίνει ότι όλα τα ανταλλακτικά φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Συνεπώς, είναι τα προτεινόµενα ανταλλακτικά τoυ κατασκευαστή που ξέρει πως θα διασφαλιστεί η εύρυθµη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα τα καλύπτει και από διετή εγγύηση.

More value for your money services &
µε πλήρη διαφάνεια

Στο δίκτυο της SEAT, διαθέτουν υπηρεσίες και πακέτα προσφορών, τα οποία είναι ευκαιρίες οικονοµίας. Αυτά τα πακέτα, περιλαµβάνουν δωρεάν ελέγχους, value services και φυσικά ειδικά εκπτωτικά πακέτα για µεγαλύτερης ηλικίας αυτοκίνητα.

Σε µια επίσκεψη στο εξουσιοδοτηµένο δίκτυο, θα διαπιστώσετε πως οι experts της µάρκας πέρα από τα αυτονόητα για την µάρκα (δωρεάν έλεγχο, περιοδικό service κλπ) κάνουν διάγνωση ακριβείας και σας εξηγούν µε "καθαρά λόγια" (χωρίς "ξύλινη γλώσσα" και βαρύγδουπους τεχνικούς όρους) αν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται "κάτι" (σε επισκευή ή ανταλλακτικό), ώστε εσείς να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεται το SEAT σας και να έχουν την έγκριση σας για το κόστος.

Και βοήθεια στην µεταπώληση για να "πιάσει τα λεφτά του"

Το βιβλίο συντήρησης, το οποίο βάση σχεδιασµού "κρατάνε" για λογαριασµό του SEAT µοντέλου σας (και το οποίο καταγράφει αξιόπιστα όλα όσα αφορούν το αυτοκίνητο σας από service συντήρησης, επισκευής κλπ), είναι το µεγάλο διαπραγµατευτικό σας όπλο, για ένα καλύτερο deal, όταν θα θελήσετε να το πουλήσετε (για να αποκτήσετε το επόµενο νέο µοντέλο της SEAT).

Book Service µε σφραγίδα αξιοπιστίας λοιπόν, το πρώτο πράγµα που ζητάνε οι αγοραστές "µεταχειρισµένου", και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η µεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του (ο οποίος θέλει το αυτοκίνητο που αγάπησε και πρόσεξε επί σειρά ετών να «πιάσει τα λεφτά του»).

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES