Καλοκαίρι χωρίς έννοιες!

4007 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ετήσιος καλοκαιρινός έλεγχος του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητος, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς κάποιο απρόοπτο και να διασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες υγιεινής

Όταν μπαίνεις σε ρυθμούς διακοπών, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να πας το αυτοκίνητο σου για service. Εξάλλου, τι πειράζει αν το κάνεις λίγες μέρες μετά, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Όχι μόνο πρέπει να γίνει ακριβώς στην ώρα του, αλλά αν το αυτοκίνητό σου πλησιάζει τα χιλιόμετρα που πρέπει να έχει κάνει μέχρι το επόμενο service, είναι πολύ καλύτερα να το πας λίγο νωρίτερα από το να αφήσεις να περάσει πρώτα το ταξίδι. Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες παρουσίασης μιας βλάβης η οποία μπορεί να σου «χαλάσει» τις διακοπές.

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χλμ. και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου, ενώ αλλαγή δεδομένων για το αυτοκίνητο, έχουμε συνήθως αυτή την εποχή και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης. Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Καταπονούνται μέρη λόγω ειδικών συνθηκών

Οι ειδικές συνθήκες που αναφέραμε παραπάνω φυσικά έχουν συνέπειες σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου μας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη μπαταρία, η οποία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν υπάρχει χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων, επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου.

Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» στη μοναδική, αξιόπιστη λύση του προβλήματος, αυτή του εξουσιοδοτημένου εποχιακού ελέγχου.

Για εποχικό έλεγχο μόνο σε εξουσιοδοτημένα

Είναι επομένως, η κατάλληλη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς, ένα συνεργείο και φυσικά εξουσιοδοτημένο, αφού πέραν των υπολοίπων οφελών για το αυτοκίνητό μας, τα περισσότερα δίκτυα όλων των αντιπροσωπειών, προσφέρουν τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν, με έξτρα παροχές, αλλά και εκπτώσεις για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. ανταλλακτικά). 

Το σύνολο λοιπόν των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, όλων των εταιρειών, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου, αλλά φυσικά και με το ίδιο το αυτοκίνητο, καθώς ποικίλουν, ανάλογα με τον τύπο ή ακόμα και τα χιλιόμετρα του κάθε οχήματος.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES