Ford Motorcraft 5+. Καλύπτει τα πάντα και οικονομικά, για “ηλικίες” 5+!

Ford Motorcraft 5+. Καλύπτει τα πάντα και οικονομικά, για “ηλικίες” 5+!

Καλύπτει χρήσιμα όλα τα κρίσιμα! Ford Motorcraft 5+

5467 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα μοντέλα Ford άνω των 5 ετών. Μέσω καταρτισμένου πιστοποιημένου δικτύου τεχνικών, τοποθέτησης γνήσιων, διαθέσιμων & οικονομικών ανταλλακτικών. Με υπηρεσίες από δωρεάν έλεγχο και προ-έλεγχο ΚΤΕΟ μέχρι και αντικατάσταση φθαρμένων ελαστικών.

Οι υπηρεσίες after sales αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κριτήριο που οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές (οι οποίοι ήδη έχουν “εμπειρία κτήσης-χρήσης” από κάποιο αυτοκίνητο) λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους ΠΡΙΝ την αγορά του επόμενου αυτοκινήτου τους.

Όλες οι μάρκες ισχυρίζονται πως συνοδεύουν τα αυτοκίνητα τους με ελκυστικά πακέτα after sales που εξασφαλίζουν την υψηλή λειτουργία του αυτοκινήτου ακόμα και αφού διανύσει αρκετά χιλιόμετρα. Κάποιες το κάνουν και στην πράξη (και αμοίβονται με υψηλή πιστότητα και word of mouth συστάσεις από τους κατόχους τους).

Μια από τις μάρκες που στην Ελλάδα διαχρονικά διαθέτει εστίαση σε after sales σχεδιασμό που καλύπτει ως και τις νέο-αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων της (στην πράξη και όχι “στις εξαγγελίες”) είναι η Ford.

Μια μάρκα που “δεν μασάει” (oύτε τα λόγια της). Μια μάρκα που δείχνει εξαιρετική “αυτοπεποίθηση” στο ότι “απλά”  φτιάχνει ΚΑΛΑ αυτοκίνητα, έτσι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα συνοδεύει και με εγγύηση 8 ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό (η κορυφαία  εγγύηση της αγοράς)!

Γενικά, η Ford διαθέτει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών μετά την αγορά , παρέχοντας καινοτόμες “peace of mind” υπηρεσίες σε όλους τους νέους κατόχους των προηγμένων μοντέλων της μάρκας.

Το σημαντικότερο (για εμάς) είναι πως η μάρκα δεν εστιάζει απλά στο να κερδίσει τους νέους κατόχους της  άλλα εξασφαλίζει πως θα κρατήσει happy (ικανοποιημένους) όλους τους κατόχους μοντέλων της (ανεξαρτήτως “ηλικίας” των οχημάτων τους).

Έτσι, περιλαμβάνει στον σχεδιασμό της και την παροχή special & οικονομικών πακέτων συντήρησης και για τα μεγαλύτερα, ηλικιακά, οχήματα του “πάρκου” της στην Ελλάδα (ακόμη και γι αυτά που δεν καλύπτονται από την, ήδη top, 8ετή εγγύηση που δίνει).

Για παράδειγμα, μέσω του πακέτου που φέρει την ονομασίαMotorCraft 5+” (ισχύει για όλα τα μοντέλα που έχουν κλείσει minimum 5 έτη κυκλοφορίας), η Ford δίνει την δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων μοντέλων να τα κρατήσουν σχεδόν στο 100% (επιδόσεων, απόδοσης, εικόνας). Αυτό που λέμε «σαν καινούριο».

Ταυτόχρονα, προστατεύει την ποιότητα και την αξία των μοντέλων της στην αγορά της μεταπώλησης τους, διατηρώντας ποιοτικά μεταχειρισμένα μοντέλα (που στις μέρες μας, λόγω και των διεθνών συνθηκών, έχουν γίνει ανάρπαστα).

Ford Motorcraft 5+. Καλύπτει τα πάντα και οικονομικά, για “ηλικίες” 5+
-Kαλύπτει  όλα τα μοντέλα Ford άνω των 5 ετών
-Τεχνογνωσία, Aξιοπιστία & Οικονομικές τιμές συντήρησης (στο εξουσιοδοτημένο)
-Με Γνήσια ανταλλακτικά (βρίσκεις ότι χρειάζεσαι-σε σωστή τιμή)
- Από προ-έλεγχο ΚΤΕΟ μέχρι πλήρη γκάμα καινούργιων ελαστικών

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τι περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα, όπως το Ford MotorCraft 5+ (που σαν αυτό όλες οι μάρκες θα έπρεπε να έχουν ένα αντίστοιχο στις υπηρεσίες τους).
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES