Κράτα το αυθεντικό με γνήσια ανταλλακτικά

4529 Επισκέψεις στο άρθρο

H επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών είναι µονόδροµος, αφού έχουν µεγαλύτερη ποιότητα, εγγύηση λειτουργίας και όφελος στην τσέπη σας.

Η επιλογή του σωστού ανταλλακτικού δεν είναι µια απλή διαδικασία και απαιτεί κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις ώστε να ξέρετε τι παίρνετε. Η επιλογή ενός γνήσιου ανταλλακτικού, που θα είναι καινούριο, εµπεριέχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο, αλλά και σιγουριά για την ποιότητά του. Το βασικότερο στοιχείο αγοράζοντας γνήσια ανταλλακτικά είναι αυτά χρησιµοποιούν οι αυτοκινητοβιοµηχανίες. Συνεπώς, είναι τα προτεινόµενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθµη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Διαθέτουν άριστη ποιότητα, αλλά και τεχνολογία

Η συνολική ποιότητα των ανταλλακτικών έχει επίσης τεράστια σηµασία. Όταν πληρώνεις ένα κόστος εργασίας που σου εγγυάται πως υπάρχει τεχνικό υπόβαθρο, γνώση και τεχνολογία πίσω από την επισκευή, σε αντίθεση µε κάποιον «µάστορα» που θα το «παλέψει». Η ποιότητα των υλικών και της εργασίας εξασφαλίζει και την αξιοπιστία της επισκευής. Δε µπορεί να περιµένει κανείς ανταλλακτικά χαµηλότερης ποιότητας να δώσουν το ίδιο αποτέλεσµα αξιοπιστίας. Είναι πεταµένα λεφτά, ακόµη και αν είναι λιγότερα, να επιλέξει κανείς ανταλλακτικά αποµιµήσεις.

Καλύπτονται πλήρως από εγγύηση

Τα γνήσια ανταλλακτικά πωλούνται µε εγγύηση, που σηµαίνει πως αν παρουσιαστεί βλάβη (στο νέο ανταλλακτικό), η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν.

Από την άλλη βέβαια το δέλεαρ του φθηνότερου είναι πάντοτε υπαρκτό.

Πολύ συχνά, οι αποµιµήσεις είναι φθηνότερες και µπορεί να κάνουν το κόστος µιας επισκευής από ανέφικτο, υποφερτό. Δεν θα είναι όµως κρίµα την επόµενη µέρα, εβδοµάδα, µήνα, το πρόβληµα να επιστρέψει και τα λεφτά να έχουν ήδη δαπανηθεί;

Ανεβάζουν τη µεταπωλητική αξία

Αν σκέφτεσαι να πουλήσεις το αυτοκίνητο, τα γνήσια ανταλλακτικά ανεβάζουν την τιµή του.

Κατά την αγορά ενός µεταχειρισµένου αυτοκινήτου, η ύπαρξη και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών παίζει πολύ σηµαντικό ρόλο.

Εσύ θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο αν ήξερες πως τα ανταλλακτικά που είχε χρησιµοποιήσει ο προηγούµενος ιδιοκτήτης ήταν αποµιµήσεις ή αν δεν ήξερες καθόλου την προέλευσή τους;

Εκτός, λοιπόν, από ένα «σωστό» και αξιόπιστο βιβλίο συντήρησης, η επιλογή και τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών όποτε αυτά χρειάζονται, αυξάνει τη µεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES