Κράτησε το αυτοκίνητο σου σαν καινούριο με after sale service!

4993 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα τα πλεονεκτήματα του service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ξεκίνα να ωφελείσαι από τη διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου!

Η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου παραμένει σταθερή!

Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόμετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει.

Aλλωστε είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.

Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συμπλέκτης και τα αμορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής;
Ακόμη και αν του δείξετε αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθετήσατε, η εμπιστοσύνη έχει χαθεί ή δεν υπήρχε ποτέ.

Εγγυήσεις που ξεπερνούν τα δέκα χρόνια!

Βασικός παράγοντας του after sales είναι οι εγγυήσεις, αφού διασφαλίζουν στον αγοραστή την υπεύθυνη και κυρίως ανέξοδη λύση, σε όποια βλάβη παρουσιαστεί κατά το διάστημα ισχύος τους.

Οι εγγυήσεις (η πιο σημαντική εγγύηση είναι αυτή των μηχανικών μερών), αντιδιαβρωτικής προστασίας και χρώματος - αποτελούν και ένα μέσο επίδειξης της εμπιστοσύνης για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει.

Σε αυτό το κομμάτι σύμμαχoς είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας και των τρόπων κατασκευής των αυτοκινήτων, που επιτρέπουν σήμερα την προσφορά εγγύησης για τα μηχανικά μέρη έως και για 7 έτη ή για την προστασία του αμαξώματος από τη σκουριά για διαστήματα πάνω από 10 χρόνια!

Πέραν των βασικών εργοστασιακών ωστόσο, υπάρχουν και οι επεκτάσεις της εγγύησης με ή χωρίς χρέωση του αγοραστή, αλλά και οι εγγυήσεις για τα ανταλλακτικά και εργασίες συντήρησης.

Πρέπει να σημειώσουμε πως τα μέρη τα οποία καλύπτει η επέκταση της εγγύησης μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με αυτά της αρχικής εγγύησης του κατασκευαστή, για αυτό και σε κάθε περίπτωση πρέπει να δείτε από πριν σε τι ακριβώς καλύπτεστε.

Αξιοπιστία και ποιότητα!

Το βασικότερο στοιχείο αγοράζοντας γνήσια ανταλλακτικά είναι αυτά χρησιμοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια.

Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά των εταιρειών για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES