Leasing offers για καινούργιο αυτοκίνητο από 160 ευρώ τον μήνα!

Leasing offers για καινούργιο αυτοκίνητο από 160 ευρώ τον μήνα!

11335 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποκτάς συμβατικό ή ηλεκτροκίνητο, χωρίς να έχεις κόστη χρήσης και διατήρησης. Με ένα μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμα σου ως έξοδα, μόνο. Είτε είσαι επαγγελματίας, είτε ιδιώτης.

Αποκτώντας το καινούριο σου αυτοκίνητο με leasing

-το κρατάς όσο λέει το συμβόλαιο σου
-στο τέλος το αγοράζεις ή το αλλάζεις με ένα καινούριο
-ασφάλεια, service, όλα πληρωμένα
-το μόνο που πληρώνεις είναι την μηνιαία δόση και την βενζίνη

To Leasing εξακολουθεί να είναι ο εναλλακτικός τρόπος απόκτησης ενός αυτοκινήτου, που αφορά επαγγελματίες που καταχωρούν το έξοδο του μηνιαίου μισθώματος και στα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης τουςι, αλλά και ιδιώτες που αποκτούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο όπου ουσιαστικά πληρώνουν μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμα.

Στην ουσία,ο αγοραστής μπορεί να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο, χωρίς το κόστος χρήσης του (είναι σαν να το "νοικιάζει" για 3-4 χρόνια). Όπως ακριβώς συμβαίνει με την αντίστοιχη ολιγοήμερη ενοικίαση, έτσι και στη χρονομίσθωση, ο μισθωτής απαλλάσσεται από ρίσκα, άγχη και φυσικά, κόστη (συντήρησης του αυτοκινήτου, αντικατάστασης ελαστικών του, ασφάλιση του, τέλη κυκλοφορίας, τρέξιμο μεταπώλησης του, κλπ).

Σε αντίθεση με την ολιγοήμερη ενοικίαση, στη χρονομίσθωση, το αυτοκίνητο αγοράζεται καινούργιο για τον μισθωτή (άρα είναι ακριβώς όπως εκείνος το επιθυμεί, εξοπλισμός, χρώμα κλπ.). Σημαντικό και το ότι υπάρχει η δυνατότητα μετά τη λήξη του αρχικού συμβολαίου, το αυτοκίνητο να περιέλθει στην κυριότητά του μισθωτή (ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι την «κατάσταση του»).

Αν λοιπόν είσαι μεταξύ αυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν καινούριο αυτοκίνητο μέσω leasing, δες 4 προτάσεις που στα πλαίσια αυτού του αφιερώματος βρήκαμε στην Karenta.
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES