Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
  • Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
  • Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
  • Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ

Mercedes-EQ, Open-Days στη Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ

2172 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τη Δευτέρα 15 Νοέμβριου έως και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στην έκθεση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ Mercedes-Benz&smart στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης , μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQA, EQC και smart EQ fortwo.

Την EQA, με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, να αποκαλύπτει το νέο ηλεκτροκίνητο. Tα στοιχεία εξοπλισμού ανέσεων και τα συστήματα ασφαλείας της EQA φροντίζουν για μια κορυφαία, ηλεκτρική οδηγική εμπειρία.

Κοινοποίησέ το »

Με πλούσιο εξοπλισμό και Sport σχεδίαση, η ολοκαίνουρια EQA ταιριάζει απόλυτα σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, προσφέροντας μια εμπειρία δυναμικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς.

Μια «compact αθλήτρια» μεγάλης αντοχής. Η EQA διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και τις εντυπωσιακές τιμές ισχύος. Με αυτονομία που υπερβαίνει τα 400 χιλιόμετρα, και την αίσθηση ασφάλειας και ξεγνοιασιάς που προσφέρει κατά την ηλεκτρική λειτουργία,κάνει την οδήγηση μια πραγματική απόλαυση.

Την EQC,oλα συνηγορούν υπέρ της νέας EQC. Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς υποδομές φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

Ανακαλύψτε μια εντελώς νέα εμπειρία χειρισμού και ενδείξεων: με φυσικό, διαισθητικό χειρισμό με φωνητικές εντολές, προσαρμόσιμες λειτουργίες και επιφάνειες αφής, κομψά πλαισιωμένες από ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

Με την EQC δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία. Χάρη στη μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης, με ωφέλιμο ενεργειακό περιεχόμενο 80 kWh (NEDC), προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 374 - 417 km βάσει του NEDC* που αρκεί για πολλές καθημερινές διαδρομές. Όμως, ακόμα και εάν κριθεί απαραίτητη η φόρτιση, η EQC είναι εξοπλισμένη με πολλές τεχνολογίες που σας προσφέρουν ξεγνοιασιά όσον αφορά στον προγραμματισμό των στάσεων φόρτισης.

Το smartEQfortwo, το γνήσιο αυτοκίνητο πόλης.

Το ηλεκτρικό ίνδαλμα με τον πολύπλευρο χαρακτήρα, την αυτονομίαέως159 χιλιόμετρακαι 8 χρονιά εγγύηση μπαταρίας.

Φορτίστε όπου εσείς επιθυμείτε , σε λιγότερο από 40 λεπτά εάν φορτίζετε με τον προαιρετικό φορτιστή 22kW για 40 λεπτά σε wallbox ή σταθμό φόρτισης,σε λιγότερες από 3,5 ώρες με φορτιστή 4,6kW σε wallbox ή σταθμό φόρτισης, και σε λιγότερες από 6 ώρες με τον φορτιστή 4,6kW σε συνηθισμένη οικιακή πρίζα.

Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ
Τηλ. 2310798913
8ο χλμ. Θεσσαλόνικης – Αθηνών

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES