Μπαταρίες με κορεάτικη σφραγίδα!

6721 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα σημερινά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πάρα πολλά συστήματα και εφαρμογές που για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό αυξάνει τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των μπαταριών ο ρόλος των οποίων γίνεται πλέον όλο και πιο σημαντικός

Επιπλέον οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης αναγκάζουν τους κατασκευαστές να στρέφονται όλο και περισσότερο σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές οι οποίες όμως απαιτούν όλο και περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. 
 
Αυτές τις απαιτήσεις ακολουθούν και οι κατασκευαστές μπαταριών οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα εξελίξεων ειδικά σήμερα όπου τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην αγορά.
 
Hankook: Ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας
 
Είτε πρόκειται για ένα μικρό όχημα,  είτε για κάποιο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, οι μπαταρίες Hankook παρέχουν αξιόπιστη ισχύ και υπόσχονται εκκινήσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον και θερμοκρασίες. Θα βρείτε μία ευρεία γκάμα, από τις συνηθισμένες κλειστού τύπου SMF (Sealed Maintenance Free), μέχρι και ειδικές (AGM, EFB) για αυτοκίνητα με τεχνολογία Start & Stop. Ας ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά σε μερικές:
 
Start Stop με τεχνολογία AGM (Absorbed Glass Mat)
 
Χωρητικότητα: 60Ah
Ρεύμα κρύας εκκίνησης: 680 CCA
Πόλος (+): Δεξιός, κανονικός
Περιγραφή: Διαθέτει απορροφητικό πλέγµα υαλοβάµβακος και διοχετεύει µμεγαλύτερες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, όταν αυτό απαιτηθεi. Ιδανική για αυτοκίνητα με συστήματα Start & Stop
 
Start & Stop με τεχνολογία EFB (Enhanced Flooded Batteries)
 
Χωρητικότητα : 75 Ah
Ρεύμα κρύας εκκίνησης: 730 CCA
Πόλος (+): Δεξιά, κανονικός
Περιγραφή: Ενισχυμένη µμπαταρία υγρού ηλεκτρολύτη οξέος /µολύβδου. Ιδανική για μικρά αυτοκίνητα που διαθέτουν συστήματα Start & Stop
 
MF54080 ευρωπαϊκού τύπου
 
Χωρητικότητα   : 40 Αh
Ρεύμα κρύας εκκίνησης: 34 CCA
Πόλος (+): Δεξιά, κανονικός
Περιγραφή: Μπαταρία κλειστού τύπου, με X-Frame technology για μεγαλύτερη ισχύ και διάρκεια ζωής. Ιδανική για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.
 
MF55D23L ιαπωνικού τύπου

Χωρητικότητα   : 60 Ah
Ρεύμα κρύας εκκίνησης: 550 CCA
Πόλος (+): Δεξιά, κανονικός
Περιγραφή: Μπαταρία κλειστού τύπου, με X-Frame technology για μεγαλύτερη ισχύ και διάρκεια ζωής. Ιδανική για ιαπωνικά αυτοκίνητα.

Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος
Εταιρεία: Πέτρος Πετρόπουλος
Τηλ.   210 3499200
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES