Νέοι ορίζοντες & εμπειρία οδήγησης! By Ford

34346 Επισκέψεις στο άρθρο

Η υπηρεσία Ford Pass ανοίγει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία με το αυτοκίνητό σας. Με ένα κλικ στο κινητό σας έχετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του δικού σας Ford στο χέρι σας, καθώς και ένα ψηφιακό βοηθό που σας διευκολύνει σε κάθε διαδρομή.

Όλοι γνωρίζουμε και από προσωπική εμπειρία ως καταναλωτές πως ο πελάτης "σήμερα" για να είναι ικανοποιημένος δεν αρκείται στο –προαπαιτούμενο και εν πολλοίς αυτονόητο- καλό service, θέλει μια πιο ολιστική προσέγγιση στον τομέα της εξυπηρέτησης και "After"
(μετά την αγορά).


Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales Υπηρεσιών αυτοκινήτου, εξελίσσουν διαρκώς νέες προηγμένες υπηρεσίες, ώστε να προσθέτους "πόντους ικανοποίησης" στη σχέση τους με τους κατόχους των οχημάτων τους (κερδίζοντας από πιστότητα και προφανώς από επαναλαμβανόμενες πωλήσεις)!

Οι εταιρείες ηγέτες, όπως είναι η Ford, καλύπτουν τις αναδυόμενες νέες ανάγκες "της εποχής" αξιοποιώντας την ψηφιακή επανάσταση που έφεραν οι σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης. Ως αποτέλεσμα εξελίσσουν παράλληλα νέες digital υπηρεσίεςαναβαθμίζοντας την ποιότητα των παροχών τους, εξυπηρετώντας-διευκολύνοντας τον πελάτη τους και προσθέτοντας πλεονεκτήματα για την επιλογή των μοντέλων τους.

Πως με Ford Pass αποκτάτε νέες δυνατότητες & ευκολίες!
Η υπηρεσία Ford Pass αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας και παράλληλα να διασφαλίσετε περισσότερη άνεση και ηρεμία στις μετακινήσεις σας εκμεταλλευόμενοι όλα τα χαρακτηριστικά της. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε έναν ψηφιακό κόσμο προνομιών είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ.

Έτσι κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται το Ford Pass θα μπορείτε μέσω της εφαρμογής να ενημερώνεστε μέσω της δωρεάν (για ένα χρόνο) συνδρομητικής υπηρεσίας «Κίνηση Τώρα» ποια είναι η βέλτιστη διαδρομή για να πάτε στον προορισμό σας, καθώς επίσης και να λαμβάνετε μια σειρά από χρηστικές πληροφορίες, όπως που βρίσκονται τα πλησιέστερα σημεία ανεφοδιασμού και Parking, με τις τιμές τους, αλλά και σημεία ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια ή χώροι αναψυχής.

Για ραντεβού ή βοήθεια, AskFord!
Σημειώστε πως στις απομακρυσμένες υπηρεσίες του Ford Pass περιλαμβάνεται και η χρηστική επικοινωνία με την Ford. Μπείτε στο AskFord και συμβουλευτείτε τα άρθρα αυτοβοήθειας ή επικοινωνήστε απλά με τους εκπροσώπους μέσω e-mail και καλέστε εύκολα και γρήγορα την Οδική Βοήθεια αν παραστεί η ανάγκη.

Οι διευρυμένες δυνατότητες του Ford Pass δε σταματούν εδώ. Μέσω της ειδικής εφαρμογής (Αpp) μπορείτε να κανονίσετε το ραντεβού με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη που επιθυμείτε, αλλά και να παρακολουθείτε την "υγεία" του οχήματός σας μέσω υπενθυμιστικών ειδοποιήσεων.

Μετατρέπει το αυτοκίνητο σας σε Wi-Fi hotspot!
Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της συνδεσιμότητας των οχημάτων της, βασισμένη στην κινητή τηλεφωνία (σε όλη την προϊοντική γκάμα της), η Ford προσφέρει δωρεάν για 10 χρόνια την τεχνολογία ενσωματωμένου modem «FordPass Connect»Το όχημά σας μετατρέπεται σε ένα Wi-Fi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συμβατών συσκευών ενώ, παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα το Ford σας εκμεταλλευόμενοι το ευρύ φάσμα παροχών της υπηρεσίας.

Έτσι ωφελείστε από παροχές όπως οι εξής:

  • «Vehicle Health Alerts»: (Προειδοποιήσεις «Υγείας» Οχήματος)= ενημερώσεις για την ανάγκη service λόγω π.χ. μειωμένης στάθμης / ποιότητας λιπαντικού, ελαττωματικοί λαμπτήρες κ.ο.κ.
  • «Vehicle Status»: (Κατάσταση Οχήματος)= έλεγχος στάθμης υγρών, κατάσταση συναγερμού, πιέσεις ελαστικών κ.ά.
  • «Door Lock & Unlock»: (Κλείδωμα & Ξεκλείδωμα Θυρών)= ασφάλιση της καμπίνας επιβατών και του χώρου φόρτωσης μέσω τηλεχειρισμού
  • «Vehicle Locator»: (Εντοπισμός Οχήματος)= διευκόλυνση εύρεσης του οχήματος σε πολυσύχναστα parking ή χώρους εργασίας
  • Διαχείριση φόρτισης για τα ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά οχήματα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES