Peugeot one stop shop στo Ηράκλειο!

1817 Επισκέψεις στο άρθρο

60 χρόνια ιστορίας και η τρίτη γενιά στο τιµόνι! H ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ, σήμερα αποτελεί one stop shop για αγορά αυτοκινήτου και after sales υπηρεσιών. Καινούργια επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα Peugeot.

Στην Peugeot ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε και να οδηγήσετε το επ>αναστατικό και παράλληλα απόλυτα εντυπωσιακό, νέο SUV Peugeot 3008 που ήρθε για να σας μυήσει σε μία τολμηρή, νέα εποχή!

Φυσικά μπορείτε να βρείτε και όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών Peugeot μα και τα κορυφαία επαγγελματικά "εργαλεία δουλειάς" (208 PRO, Expert VAN, Boxer VAN, Partner VAN).
 
Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της η Peugeot TΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ, παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή σας, όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας (συμβάλοντας στην ασφαλή σας μετακίνηση και βοηθώντας σας να κρατήσετε ψηλά και την μεταπωλητική του αξία)!  

Υπηρεσίες διευκόλυνσης που προσφέρει

• Online ραντεβού για σέρβις
• Παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη
• Αυτοκίνητο αντικατάστασης
• Τεχνική Αναφορά μέσω video check
 

2 Λόγια για την Peugeot ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ

Με σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας και την τρίτη γενιά στο τιµόνι της, η ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ κάνει από τον Νοέμβριο του 2014 µε την ανάληψη της Αντιπροσωπείας της Peugeot, ένα νέο, δυναµικό ξεκίνηµα στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 158.

Σε έναν ανανεωµένο και λειτουργικό χώρο, εκτός από τη µεγάλη γκάµα των αυτοκινήτων Peugeot, θα βρείτε και τµήµα ανταλλακτικών, συνεργείο καθώς και ένα σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο.

Η ανάληψη από την ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ της αντιπροσώπευσης των αυτοκινήτων Peugeot για το Ηράκλειο, συμπίπτει με το νέο ξεκίνημα της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα και την ευτυχή συγκυρία μιας πλήρους και ανανεωμένης γκάμας 13 μοντέλων ώστε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η γκάμα της Peugeot περιέχει μοντέλα για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων που ενδιαφέρουν τον Έλληνα καταναλωτή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνσης: Λεωφ. 62 Μαρτύρων 158, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:  2810256456
Facebook: https://www.facebook.com/95-2007604579499032 
Site: https://tilemaxos.peugeot-hellas.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES