Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Γνήσια ανταλλακτικά και αυθεντικές μπαταρίες Kia. Γκάμα που περιλαμβάνει απορροφητικά καλύμματα από υαλοβάμβακα και μπαταρίες υγρού τύπου.

Προσφορά για Γνήσια Μπαταρία Kia

1920 Επισκέψεις στο άρθρο

Με βάση τα στατιστικά από τις εταιρείες Οδικής βοήθειας, ο συνηθέστερος λόγος ακινητοποίησης των αυτοκινήτων που τους καλούν για βοήθεια, είναι μια "πεσμένη" μπαταρία. H αναγκαστική αδράνεια των αυτοκινήτων μας, λόγω των πρόσφατων περιορισμών στην κυκλοφορία τους, επέτεινε το πρόβλημα.

Τα τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα, που διαθέτουν συστήματα Start / Stop και αριθμό σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, "τραβάνε" ενέργεια δυσκολεύοντας το έργο της μπαταρίας μας.

Οι κάτοχοι Kia γνωρίζουν πως τα γνήσια ανταλλακτικά Kia ξεχωρίζουν σε ποιότητα, έχουν υποστεί εξαντλητικά tests προτού εγκριθούν για τοποθέτηση και έχουν μεγαλύτερο "κύκλο ζωής" από άλλα …υποκατάστατα ανταλλακτικών και αναλώσιμων. Επίσης, αξίζει να γνωρίζουν πως οι γνήσιες μπαταρίες Kia που είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) ή οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Έτσι:
-"Κουμπώνουν" τέλεια στη προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή, θέση του κινητήρα
- Έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα & ισχύ εκκίνησης
-Διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου σας, επί μακρόν και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.


Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.


Οι genuine (γνήσιες) μπαταρίες Kia συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών, (είναι η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς). Αξίζει να γνωρίζετε πως στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, μπορείτε να έχετε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας σας έτσι ώστε να κάνετε (αν χρειάζεται) την αντικατάσταση της έγκαιρα, αποφεύγοντας "δυσάρεστες εκπλήξεις" στις μετακινήσεις σας.

Αυτόν τον μήνα μπορείτε και να επωφεληθείτε από ειδική προσφορά στις γνήσιες μπαταρίες Kia, από 83euro.

Για να απευθυνθείτε σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Kia, δείτε με 1 κλίκ εδώ.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RE-BATTERY

  RE-BATTERY

  Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

   2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
   210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
   2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
   210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ