Γνήσια ανταλλακτικά και αυθεντικές μπαταρίες Kia. Γκάμα που περιλαμβάνει απορροφητικά καλύμματα από υαλοβάμβακα και μπαταρίες υγρού τύπου.

Προσφορά για Γνήσια Μπαταρία Kia

1704 Επισκέψεις στο άρθρο

Με βάση τα στατιστικά από τις εταιρείες Οδικής βοήθειας, ο συνηθέστερος λόγος ακινητοποίησης των αυτοκινήτων που τους καλούν για βοήθεια, είναι μια "πεσμένη" μπαταρία. H αναγκαστική αδράνεια των αυτοκινήτων μας, λόγω των πρόσφατων περιορισμών στην κυκλοφορία τους, επέτεινε το πρόβλημα.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε
Τα τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα, που διαθέτουν συστήματα Start / Stop και αριθμό σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, "τραβάνε" ενέργεια δυσκολεύοντας το έργο της μπαταρίας μας.

Οι κάτοχοι Kia γνωρίζουν πως τα γνήσια ανταλλακτικά Kia ξεχωρίζουν σε ποιότητα, έχουν υποστεί εξαντλητικά tests προτού εγκριθούν για τοποθέτηση και έχουν μεγαλύτερο "κύκλο ζωής" από άλλα …υποκατάστατα ανταλλακτικών και αναλώσιμων. Επίσης, αξίζει να γνωρίζουν πως οι γνήσιες μπαταρίες Kia που είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) ή οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Έτσι:
-"Κουμπώνουν" τέλεια στη προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή, θέση του κινητήρα
- Έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα & ισχύ εκκίνησης
-Διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου σας, επί μακρόν και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.


Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.


Οι genuine (γνήσιες) μπαταρίες Kia συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών, (είναι η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς). Αξίζει να γνωρίζετε πως στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, μπορείτε να έχετε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας σας έτσι ώστε να κάνετε (αν χρειάζεται) την αντικατάσταση της έγκαιρα, αποφεύγοντας "δυσάρεστες εκπλήξεις" στις μετακινήσεις σας.

Αυτόν τον μήνα μπορείτε και να επωφεληθείτε από ειδική προσφορά στις γνήσιες μπαταρίες Kia, από 83euro.

Για να απευθυνθείτε σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Kia, δείτε με 1 κλίκ εδώ.