Renault και Dacia: Πλήρης γκάμα υπηρεσιών after sales, στις καλύτερες τιμές

10017 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, έχει ως πρώτη της προτεραιότητα τον πελάτη, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες after sales, για όλες τις ανάγκες.

Από τα καινούργια μοντέλα Renault και Dacia, μέχρι και εκείνα που έχουν ξεπεράσει το 5ο έτος ζωής τους στη χώρα μας, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες after sales, σε προνομιακές τιμές, παίρνοντας από πάνω σας όλες τις έγνοιες.
Παράλληλα, οι άνθρωποί της θέτουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των πελατών, όσο και των ίδιων των εργαζομένων, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών (sales και after sales) με αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Γι αυτό φροντίζουν να τηρούν, πλήρως, τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ, παράλληλα, ενημερώνονται σε συνεχή βάση από τις αρμόδιες αρχές, αναφορικά με τις εξελίξεις για την εξάπλωση της Covid-19, αλλά και τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα περιορισμού της μετάδοσής της.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Renault και Dacia, φροντίζει ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου σας να γίνει με ασφάλεια και τηρώντας κατά γράμμα τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χωρίς να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το όφελος του πελάτη στο ταμείο. Προσθέτοντας στην εξίσωση τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών, σε ανταγωνιστικές τιμές, που έχουν εγγύηση ένα χρόνο και υποβάλλονται σε πολυάριθμες δοκιμές διαρκείας, για να αποδείξουν την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους, η συντήρηση ή επισκευή του δικού σας Renault ή Dacia έχει εγγυημένο αποτέλεσμα, με το καλύτερο value for money.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος 25 σημείων

Με την επίσκεψή σας σε κάποιο σημείο του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Renault και Dacia, παρέχεται δωρεάν τεχνικός έλεγχος 25 σημείων, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό τώρα το χειμώνα, για ασφαλείς μετακινήσεις.Η συντήρηση των Renault και Dacia γίνεται με κόστος εργασιών που είναι  συγκεκριμένο για κάθε τομέα, με διαφάνεια στην τιμολόγηση, έτσι ώστε ο πελάτης να ξέρει, ανά πάσα στιγμή,  πόσο θα του κοστίσει κάποια, προγραμματισμένη ή μη, επισκευή ή συντήρηση.
Παράλληλα, υπάρχει πάντα η σιγουριά και η εγγύηση χρήσης των συνιστώμενων αναλώσιμων και γνήσιων ανταλλακτικών, ενώ όλα γίνονται με ασφάλεια, εν μέσω των απαιτητικών καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής για να μην κινδυνέψει κανείς.

 Πλήρης γκάμα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη

Για τους πελάτες Renault και Dacia, υπάρχει μία μεγάλη λίστα από αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες, βάσεις μεταφοράς κ.λπ.). Τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία, να εξοπλίσετε το δικό σας Renault ή Dacia, με όλα όσα θα χρειαστείτε πριν τις μικρές ή και μεγάλες, μελλοντικές εξορμήσεις σας.
 
 Renault Total Care 5+

Το αυτοκίνητό σου έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια; Η Renault έχει φροντίσει να δημιουργήσει πακέτα συντήρησης και επισκευής για τα μοντέλα άνω των 5 ετών με κόστος από 58€ και με το συνολικά όφελος για τον πελάτη να αγγίζει έως και το 30%. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, οι πελάτες θα βρουν την απόλυτη φροντίδα, με γνήσια ανταλλακτικά,  εγγύηση και υψηλή ποιότητα εργασίας.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
  • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
  • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
  • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
  • Καθαρισμό A/C
Σημειώστε πως, τα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια.

Στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr, ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί, για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο ή να επισκευάσει το Renault ή το Dacia του, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας. Παράλληλα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει, με ασφάλεια, και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES