Σε τι διαφέρει το μικρό με το μεγάλο service

Σε τι διαφέρει το μικρό με το μεγάλο service

5567 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2021

Οι κατασκευαστές ορίζουν συγκεκριμένα διαστήματα service στα οποία πρέπει να ελεγχθούν ή/και αντικατασταθούν ορισμένα μέρη. Ποια είναι όμως αυτά γιατί πρέπει να ακολουθούμε πιστά; Γιατί δεν πρέπει να παραμελούμε το service του αυτοκινήτου;

Η σωστή συντήρηση μπορεί να παραλείπεται για εξοικονόμηση χρημάτων, το αποτέλεσμα όμως τις περισσότερες φορές είναι η μακροπρόθεσμη αύξηση των δαπανών λόγω βλαβών που προκύπτουν από εργασίες που δεν έγιναν την κατάλληλη στιγμή. Έχετε ακούσει περιπτώσεις όπου η μη αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού με ενδεικτικό κόστος τα 300 ευρώ, προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον κινητήρα με το κόστος πολλές φορές να καθιστά την επισκευή μη συμφέρουσα; Υπάρχει βέβαια και η ακόμα χειρότερη περίπτωση όπου παραλείπονται εργασίες που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως η συντήρηση του συστήματος πέδησης ή η αντικατάσταση των ελαστικών.

Κοινοποίησέ το »


Σε αυτό το τεχνικό κείμενο θα αναλύσουμε τις απαραίτητες εργασίες που θα πρέπει να γίνονται ώστε να ταξιδεύετε με ένα ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Ασφαλώς, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο εγχειρίδιο χρήσης και στους μηχανικούς των εξουσιοδοτημένων συνεργείων που αναλαμβάνουν τη συντήρηση του οχήματός σας.
 

Κοινοποίησέ το »

Tags: AFTER SALES

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ