Σταθερές τιμές και προγραμματισμένο πλάνα συντήρησης από το πρόγραμμα Service Care.

Σταθερές τιμές και προγραμματισμένο πλάνα συντήρησης από το πρόγραμμα Service Care.

Service Care για όλα τα οχήματα Fiat

20713 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέο πακέτο υπηρεσιών από την Mopar Vehicle Protection. Προγραμματισμένη συντήρηση για το Fiat σου σε σταθερές και ανταγωνιστικές τιμές καθώς και δυνατότητες προσαρμογής ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε κατόχου. Για να δούμε το πρόγραμμα Service Care της Fiat.

Η Fiat αποτελεί μια από τις πιο after-sales oriented μάρκες της αγοράς.

Μέσω της επίσημης μάρκας υπηρεσιών μετά την αγορά , Mopar, οι κάτοχοι οχημάτων της ιταλικής μάρκας μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο καθώς γνωρίζουν πως η Fiat βρίσκεται κοντά τους και τους καλύπτει σε κάθε ενδεχόμενο.

Και τι εννοούμε με αυτό;

Εκτός από να φέρνει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών με εξαρτήματα για όλα τα σημαντικά μέρη που θα χρειαστούν αντικατάσταση στο αυτοκίνητο σου, η Fiat συνοδεύει όλα τα οχήματα της με εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χλμ..

Μάλιστα, η Fiat δείχνει πως είναι δίπλα στους κατόχους εμπράκτως και με ουσιώδη τρόπο καθώς προσφέρει και διαφόρους εποχιακούς έλεγχους όπως ο καλοκαιρινός έλεγχος που βρίσκεται έως  και σήμερα σε ισχύ (και θα συνεχιστεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου).

Ο καλοκαιρινός έλεγχος που προσφέρει η Fiat είναι δωρεάν, πραγματοποιείται από το υψηλά καταρτισμένο δυναμικό του επίσημου δικτύου της Mopar ενώ προσφέρεται και έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά συντήρησης (λάδια, φίλτρα, μπουζί, ιμάντες).

Μάλιστα, οι κάτοχοι μοντέλων της Fiat μπορούν να επωφεληθούν και από το πλάνο προγραμματισμένης συντήρησης Service Care.

 Ουσιαστικά, πρόκειται για πλάνα συντήρησης με προπληρωμένα service σε σταθερές και συμφέρουσες τιμές.

Το πλάνο των προπληρωμένων service ορίζεται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου ενώ είναι διαθέσιμο για όλα τα  μοντέλα της Fiat.

Ως προς την ισχύ και τις επιμέρους παραμέτρους του προγράμματος, η Mopar παρέχει το Service Care χωρίς κανέναν χιλιομετρικό περιορισμό!

Τα προπληρωμένα service αφορούν τιμές που παραμένουν σταθερές καθόλη την διάρκεια του προγράμματος (χωρίς περιττές αυξήσεις της τελευταίας στιγμής ή άλλου είδους αλλαγές).

Ένα από τα πολύ χρηστικά χαρακτηριστικά του πακέτου που προσφέρει η Mopar είναι η δυνατότητα προσαρμογής των πακέτων στις ξεχωριστές ανάγκες και θέλω του κάθε πελάτη.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Fiat μπορούν να προχωρήσουν ανάμεσα σε  επιλογές με 2,3,4 ή 5 κουπόνια και 9 διαφορετικούς συνδυασμούς για την εκτέλεση της προγραμματισμένης συντήρησης του οχήματος.

  Η δυνατότητα προσαρμογής του πακέτου συντήρησης αποτελεί μια πολύ χρηστική δυνατότητα που προσφέρεται στους κατόχους, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο προσυμφωνημένο πλαίσιο συντήρησης που ταιριάζει στις ανάγκες των οχημάτων τους και στο budget που είναι έτοιμοι να διαθέσουν.

Παράλληλα, το Service Care της Mopar δεν αποτελεί απλώς ένα πρόγραμμα επιφανειακού εντυπωσιασμού άλλα μια ουσιώδη παροχή βοηθείας στους κατόχους. Και αυτό γιατί περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν τοpeace of mind” στους κατόχους και την εξασφάλιση υψηλών επίπεδων λειτουργίας στο όχημα.

Στα πλαίσια του Service Care προβλέπονται έλεγχοι, εργασίες καθώς και οι απαραίτητες διαδικασίες αναπλήρωσης υγρών, πάντα σύμφωνα με το πλάνο και τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν πως θα διαθέτουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα ανταλλακτικών της Mopar καθώς και την εξειδικευμένη εργασία του καταρτισμένου προσωπικού.

Τέλος, το πλαίσιο εργασιών συντήρησης βρίσκεται σε ισχύ για όλα τα επίσημα δίκτυα Τεχνικής Εξυπηρέτησης της Fiat σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES