Η Mopar, μέσω του Summer Check-up, πραγματοποιεί λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Η Mopar, μέσω του Summer Check-up, πραγματοποιεί λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Summer Check-up: Δωρεάν έλεγχος & 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά από την Mopar

20069 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνεπής στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Για ακόμα μία χρονιά ανακοίνωσε δωρεάν τεχνικό έλεγχο για επιβατικά και επαγγελματικά) στα πλαίσια του προγράμματος "Summer Check-up".

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΤΟΥΝΤΑΣ Α. - Ν. ΨΩΦΙΜΗΣ O.E.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, για ακόμα μια χρονιά μπορούν να έχουν ξένοιαστες και ασφαλείς καλοκαιρινές διαδρομές, χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Summer Check-up.

Μέσω του Summer Check-up πραγματοποιείται ένας λεπτομερής τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας είναι και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.   

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (30 Σεπτεμβρίου), καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές.

Παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στη διάθεση του κοινού, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν την ευκαιρία να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer Check Up 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών των
μαρκών ανά την Ελλάδα.

Κοινοποίησέ το »