Suzuki Spring Recharge

1420 Επισκέψεις στο άρθρο

Οδεύουμε προς το καλοκαίρι, τα μέτρα κατά της πανδημίας χαλαρώνουν, η διάθεση αλλάζει και μαζί φέρνει την ευκαιρία για αξέχαστες αποδράσεις. Στη Suzuki προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών, με συνέπεια επαγγελματισμό & εξειδικευμένη γνώση των αυτοκινήτων της.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε
Στο πλαίσιο αυτό, η Suzuki προσφέρει τo πρόγραμμα προνομίων Spring Recharge το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, ξεχωριστές προσφορές και δωρεάν παροχές υψηλής ποιότητας για τους οδηγούς της.

Προγραμματίζοντας ένα ραντεβού για την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές Φανοποιείας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki οι οδηγοί της μάρκας μπορούν επιπλέον να απολαύσουν τα παρακάτω μοναδικά προνόμια:
  • Δωρεάν καθαρισμός συστήματος A/C
  • Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού
  • Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας Έως 25%
  • Έκπτωση σε Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών 20% Έκπτωση σε Γνήσια Αξεσουάρ

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα Suzuki Spring Recharge περιλαμβάνει:

Δωρεάν Kαθαρισμός A/C:

Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του A/C είναι πιο απαραίτητος από ποτέ ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον κατά τις μετακινήσεις. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα εγγυώνται να σταματήσουν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αγαπημένο σου Suzuki

Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού:

Η τεχνολογία που κινεί το αγαπημένο σου Suzuki, πρέπει να παραμένει πάντα επίκαιρη. Γι' αυτό κι οι περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της Suzuki.Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη. Έτσι το Suzuki σου θα χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό με το Suzuki που βγαίνει σήμερα από την παραγωγή

Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας:

Προνομιακό Πρόγραμμα πλήρης κάλυψης για να είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς.

Αυτό γιατί κάθε μέλος της οικογένειας Suzuki γνωρίζει ότι έχει πάντα δίπλα του ανθρώπους που νοιάζονται γι' αυτόν αλλά και για το αυτοκίνητό του. Τώρα, η Suzuki σας προσφέρει ακόμα ένα προνόμιο, όσο παλιό κι αν είναι το όχημά σας. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα Suzuki, χωρίς όριο ηλικίας! Έτσι, οι οδηγοί Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακή οδική βοήθεια αφού τους καλύπτει απόλυτα σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Η ενεργοποίηση της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance μπορεί να γίνει με την πραγματοποίηση της ετήσιας συντήρησης του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή του δικτύου Suzuki στην Ελλάδα.

Έως 25% Έκπτωση σε Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών:

Στη Suzuki επιβραβεύουν τους πιστούς πελάτες προσφέροντας μεγαλύτερες εκπτώσεις όσο αυξάνεται η παλαιότητα του αυτοκινήτου σας!

Έκπτωση 20% σε όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ:

Η κατάλληλη ώρα για να διαμορφώσεις το Suzuki σου όπως εσύ θες ήρθε. Διάλεξε τα αγαπημένα σου γνήσια αξεσουάρ από την συλλογή της Suzuki και απόλαυσε το καλοκαίρι τόσο ανανεωμένος όσο το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Η έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ αφορά όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης.

Η διάρκεια του προγράμματος προνομίων Suzuki Spring Recharge θα βρίσκεται σε ισχύ έως 31 Μαΐου. Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας, η Suzuki διασφαλίζει με συνέπεια, τόσο την υγεία των πελατών της όσο και των εργαζομένων της ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και οι μοναδικές υπηρεσίες που μόνο ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Suzuki μπορεί να προσφέρει, είναι ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πελάτες που επιλέγουν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια και τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος μπορείτε να βρείτε στο www.suzuki.gr

Ενώ επιπλέον οι οδηγοί της Suzuki μπορούν να ενημερωθούν από το Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, ή το portal της Suzuki www.mysuzuki.gr