Σύγχρονες υπηρεσίες VW με πολλαπλό όφελος!

2280 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε τα πακέτα Service «Volkswagen Economy» και «Volkswagen Economy Plus» με όφελος έως 30% στο κόστος ανταλλακτικών και εργασίας & τις πολύ πετυχημένες υπηρεσίες που πρόσφατα λάνσαρε μόνο για τους κατόχους των μοντέλων της.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε
Η Kosmocar-Volkswagen με το πρόγραμμα Volkswagen MOREforyou, έχει στόχο να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους πελάτες της μάρκας, με καινοτόμες, υψηλής προσφερόμενης αξίας υπηρεσίες και προϊόντα After Sales.
Για τους κατόχους οχημάτων ηλικίας άνω των 5 και των 10 ετών, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και προσφέρει τα ειδικά πακέτα service«Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus», αντίστοιχα. Πρόκειται για πακέτα εργασιών, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, ειδικά μελετημένα για τα συγκεκριμένα οχήματα,  που εξασφαλίζουνόφελος έως 30%  στους κατόχους τους, στο κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας.

Τα πακέτα «Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus»

Προσφέρουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω:   
- της ασυναγώνιστης ποιότητας, λειτουργικότητας & ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών Volkswagen ταυτόχρονα με την κορυφαία ποιότητα της εργασίας (των εκπαιδευμένων τεχνικών του δικτύου της)
- της προσιτής τιμής τους
- της εγγύησης 2 ετών με την οποία συνοδεύονται.

Ταυτόχρονα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen συνεχίζουν να είναι οι καινοτόμες και πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες που λάνσαρε νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Kosmocar, για το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service.

Οι 4 νέες, καινοτόμες υπηρεσίες AfterSales VW

1.«Pick-up&Delivery» - παραλαβή για service (συντήρησης ή επισκευής) & παράδοση του οχήματος στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης!

2. MyServiceNow – όπου ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για την αξία του, online. Όλα από την ευκολία του υπολογιστή ή του κινητού του τηλεφώνου, με …απόσταση λίγων μόλις clicks.

3.«OnlineService» - για αμεσότητα. Παρακολούθηση και έγκριση από τον πελάτη των επιπλέον εργασιών που τυχόν προκύψουν κατά την παραμονή του αυτοκινήτου του, στο συνεργείο.

4.«Φροντίδα Clean Plus» - Περιλαμβάνει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα και δωρεάν έλεγχο βασικών σημείων.

Κοινός παρονομαστής του σχεδιασμού και των τεσσάρων υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Volkswagen θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν και από το δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα και από την σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Volkswagen .

Δείτε με 1 κλίκ https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html