¶ποψη από την αίθουσα της Ημερίδας.

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP, διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 39001:2012.

TUV Hellas: Νέο πρότυπο οδικής ασφάλειας ISO 39001

4462 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP, διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 39001:2012 για τη Διαχείριση της Οδικής Ασφάλειας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις Οδικές Μεταφορές, προκειμένου να ενημερωθούν για τους τρόπους διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας κατά τη διάρκεια παροχής των υπηρεσιών τους. Τις απαιτήσεις του νέου προτύπου ανέλυσε ο Product Manager της TÜV HELLAS κ. Νέστορας Παπαρούπας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα αποτελέσματα και την εμπειρία από τις πρώτες πιστοποιημένες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και τη σύνδεση του ISO 39001:2012 με τα άλλα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης. Μέσα από αναλυτική παρουσίαση δεικτών για οδικά συμβάντα όσο και των συνεπειών τους, προσεγγίστηκε η βελτίωση στα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει η εφαρμογή ενός συστήματος Διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας.  

Στην ημερίδα έλαβαν μέρος με ομιλίες ειδικοί στην Οδική Ασφάλεια και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δημήτρης Μανδαλώζης, Strategic and Organizational Manager της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και Νίκος Μπάκας, Γενικός Διευθυντής της Quality & Safety. Ο κ. Μανδαλώζης αναφέρθηκε στην ομιλία του στην εμπειρία από την εφαρμογή του Προτύπου στην ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, η οποία μάλιστα αποτελεί τον πρώτο διαχειριστή οδικού δικτύου που θα πιστοποιηθεί με  ISO 39001:2012, ενώ ο κ. Μπάκας σημείωσε τη σημασία της Αμυντικής Οδήγησης στην πρόληψη των οδικών συμβάντων. Παρέμβαση στην ημερίδα έκανε και ο Διευθυντής Τροχαίας της Αττικής Οδού κ. Γιώργος Ελευθεράκης ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Τροχαία της Αττικής Οδού όσον αφορά στην πρόληψη των οδικών συμβάντων στον αυτοκινητόδρομο.

Εκτός από την ημερίδα, η TÜV HELLAS πραγματοποιεί εκπαιδευτικά ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια με επιπλέον λεπτομέρειες για το ISO 39001:2012, παρουσιάζοντας σημαντικές πληροφορίες στους συμμετέχοντες για την αποφυγή οδικών συμβάντων και ατυχημάτων, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας της εργασίας τους.

Η TÜV HELLAS είναι ο πρώτος Διαπιστευμένος Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στους ελάχιστους διαπιστευμένους Φορείς Πιστοποίησης στο πρότυπο ISO 39001:2012, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πρόσφατα ο Φορέας απένειμε στην εταιρία ταχυμεταφορών TNT Ελλάδος, το πρώτο στην Ελλάδα διαπιστευμένο πιστοποιητικό ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας της εταιρίας, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων τόσο στις κεντρικές εγκαταστάσεις όσο και στα υποκαταστήματά της. 

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV NORD GROUP. Παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και στα 26 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στον χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων, έχοντας πιστοποιήσει πάνω από 10.000 επιχειρήσεις, σύμφωνα με όλα τα πρότυπα πιστοποίησης και έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της χώρας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES