Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα θετικά & αρνητικά του να είσαι μηχανικός αυτοκινήτου.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα θετικά & αρνητικά του να είσαι μηχανικός αυτοκινήτου.

Θετικά & αρνητικά της δουλειάς του μηχανικού αυτοκινήτων!

6126 Επισκέψεις στο άρθρο

Service αυτοκινήτου και μηχανικοί συνεργείων: Οι άνθρωποι που εγγυώνται για την καλή λειτουργία και την υγεία του αυτοκινήτου σου. Δες όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή την δουλειά και τα θετικά & αρνητικά χαρακτηριστικά της.

Συντήρηση του αυτοκινήτου σημαίνει καλή και ασφαλής λειτουργία. Μεγαλύτερος κύκλος ζωής του αυτοκινήτου και αποδοτική συμπεριφορά, όχι μόνο στα πρώτα χιλιόμετρα και τα πρώτα χρόνια χρήσης άλλα για πολλά έτη μετά την αγορά (after sales).

Την εξασφάλιση, δηλαδή, πως ο αγοραστής έχει αξία στην αγορά του, καταφέρνει δηλαδή να έχει μια value for money προσέγγιση στην κατοχή αυτοκινήτου.


Είτε επιλέξετε να πραγματοποιήσετε τις εργασίες συντήρησης σας στην επίσημη αντιπροσωπεία και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου της μάρκας, είτε προτιμήσετε το εξειδικευμένο συνεργείο της γειτονιάς σας που γνωρίζετε και  εμπιστεύεστε, μια μεταβλητή παραμένει μόνιμα σταθερή: Η ποιότητα των εργασιών και  η επιτυχία ή αποτυχία τους εξαρτάται από το προσωπικό του συνεργείου.


Τους μηχανικούς και τεχνικούς, δηλαδή, που εργάζονται στο κάθε συνεργείο και αναλαμβάνουν να βγάλουν εις πέρας τις όποιες εργασίες και να διατηρήσουν το όχημα σας στην πιο λειτουργική του κατάσταση.

Οι μηχανικοί αυτοκινήτου αναλαμβάνουν μια σειρά εργασιών και επισκευών στο κάθε όχημα.  Η γνώση τους λοιπόν, πρέπει να είναι σφαιρική και να αποτελείται από έναν συνδυασμό υψηλής και εξειδικευμένης γνώσης άλλα και πρακτικής και hands on εμπειρίας.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είναι δίπλα στον πελάτη και να μπορούν να απαντούν στις ερωτήσεις και στις ανησυχίες του, με την εξυπηρέτηση τους να χαρακτηρίζεται από αμεσότητα, φιλικότητα (ενώ οι χρεώσεις τους να διέπονται από απόλυτη διαφάνεια).

Σχεδόν αυτονόητο είναι, τέλος, πως μετά το τέλος των εργασιών θα πρέπει να έχουν επιλύσει το όποιο ζήτημα και να επιστρέψουν το αυτοκίνητο σε καλύτερη κατάσταση από όταν μπήκε στο συνεργείο.

Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς περιμένουμε από τους μηχανικούς του συνεργείου μας και ποιές είναι οι απαιτήσεις μας όταν τους πάμε το αυτοκίνητο μας για service.

Αυτό που όμως δεν γνωρίζουμε όλοι είναι η άλλη πλευρά, η οπτική γωνία των μηχανικών που αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν τις εργασίες του αυτοκινήτου μας.

 Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα συν και πλην της δουλειάς ενός μηχανικού αυτοκινήτου, ώστε να γνωρίζουμε καλύτερα τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε τις απαραίτητες εργασίες των οχημάτων μας.

Θετικά και αρνητικά της δουλειάς του μηχανικού αυτοκινήτων!
-Job Security και επιλογές να κάνεις τη δουλειά με δικούς σου “όρους”
-Καθημερινή τριβή & κοινωνική επαφή (χτίζει όνομα & πιστότητα)
-Δύσκολες συνθήκες εργασίας (ή κίνδυνος τραυματισμού)
- Απρόβλεπτο ωράριο και έλλειψη σταθερού προγράμματος
 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES