"Στο σπίτι των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep", όπως αποκαλούνται οι εγκαταστάσεις της Spicar στα νότια προάστια της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε όλα τα καινούρια μοντέλα του ομίλου.

Το «σπίτι» της FCA στα Νότια προάστια!

2227 Επισκέψεις στο άρθρο

Με μακρά πορεία & τεχνογνωσία στον κλάδο αυτοκινήτου. Διαθέτει μία εντυπωσιακή έκθεση 800 τμ για όλα τα νέα μοντέλα Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep. Παρέχει After Sales υπηρεσίες νέας εποχής σε 2.400 τμ. Είναι ο νέος Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής της FCA στα Νότια Προάστια. Αποτελεί ένα One Stop Shop για αγορά & υπηρεσίες αυτοκινήτου. Μιλάμε για την Spicar Group AE!

Από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, οι φινετσάτες ιταλικές μάρκες είναι αυτές που παραδοσιακά λάτρευε το ελληνικό κοινό. Από τα μικρά Fiat, μέχρι τις γρήγορες και φινετσάτες Alfa Romeo, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ότι πιο κοντά στον ελληνικό τρόπο ζωής υπάρχει στο χώρο του αυτοκινήτου. Η αλήθεια είναι πριν από μερικά χρόνια, το ελληνικό αγοραστικό κοινό απομακρύνθηκε από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, που περνούσε τη δική της κρίση και επανασύσταση, ωστόσο στις μέρες μας, είναι σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ, όχι μόνο με εταιρικές κατακτήσεις που έφεραν στον ιταλικό όμιλο FCA μάρκες όπως η αμερικανική Jeep, αλλά κυρίως δημιουργώντας νέα προηγμένα μοντέλα που συνδυάζουν την κάλυψη των νέων οδηγικών αναγκών-τάσεων, με την καλαισθησία και την ιταλική φινέτσα.

Kοινοποίησε το »


Έτσι λοιπόν, το αγοραστικό κοινό επιστρέφει δυναμικά στην επιλογή ιταλικών μοντέλων. Πέρα όμως από την δημιουργία καλών αυτοκινήτων, ο όμιλος FCA έχει να παρουσιάσει και έναν πολύ καλό σχεδιασμό ικανοποίησης κατόχου και μετά την πώληση.


Στον εντυπωσιακό χώρο 800 τμ. στην Γλυφάδα, η Spicar διαθέτει όλα τα καινούρια μοντέλα του ομίλου FCA.

Αυτές τις εξαιρετικές after sales υπηρεσίες νέας εποχής, όπως και τα best seller μοντέλα της μάρκας θα τα βρείτε σε ένα εξέχων μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου του ομίλου. Στη Spicar. Στη  Spicar Group AE (για την ακρίβεια), το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ιταλικές μάρκες του ομίλου FCA.

Εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες, εκπαιδευμένο προσωπικό, πελατοκεντρική φιλοσοφία και παροχή Top Quality Υπηρεσιών, όλα με στόχο την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών κάθε πελάτη της.

"Στο σπίτι των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep", όπως αποκαλούνται οι εγκαταστάσεις της εταιρίας στα νότια προάστια της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε όλα τα καινούρια μοντέλα του ομίλου, αλλά και να εξυπηρετηθείτε, με ασφάλεια και αμεσότητα, μέσω των πακέτων after sales υπηρεσιών (σε έναν εντυπωσιακό χώρο 2.400 τετραγωνικών μέτρων).

Καλύπτει τα Νότια Προάστια – Διαθέτει έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο!

Η Spicar Group AE έχει δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό χώρο 800 τμ. στην Γλυφάδα, με βάση τις προδιαγραφές της Fiat Chrysler Automobiles. Εκεί θα βρείτε όλα τα καινούρια μοντέλα, ετοιμοπαράδοτα και ενημέρωση για τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης και αποπληρωμής, με τα οποία μπορείτε να τα αποκτήσετε ακόμη πιο εύκολα.

Στο χώρο δεσπόζουν τα μοντέλα της Jeep, όπως το Renegade που αποτελεί ένα από τα πιο αποδοτικά και κερδισμένα στοιχήματα της μάρκας και ενδεχομένως ολόκληρης της FCA και διατίθεται με κινητήρες PLUG – IN HYBRID, βενζίνης και πετρελαίου, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με κίνηση 4Χ2 ή 4Χ4.

To Jeep Renegade, όπως και όλα τα μοντέλα της μάρκας, θα τα βρείτε στον εκθεσιακό χώρο της Spicar.

Φυσικά θα βρείτε και όλα τα νέα μοντέλα της Alfa Romeo συμπεριλαμβανομένου και του νέου Stelvio, του πρώτο SUV της μάρκας, που ξεχωρίζει για την ιταλική φινέτσα και τα προηγμένα τεχνολογικά του συστήματα. Θα το βρείτε πιο hi-tech από ποτέ με κινητήρες από 190 έως και 510 ίππων.

Βέβαια, όταν κάποιος ακούει για ιταλικά αυτοκίνητα, σίγουρα το μυαλό του θα πάει στο ιστορικό 500αράκι. Στην Spicar Group AE θα βρείτε όλη την σειρά, στην οποία ξεχωρίζει το 500Χ, το trendy μικρό crossover της Fiat, με όλο το σετ κινητήρων, όπως τον τρικύλινδρο MultiAir III αλουμινένιο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου που προσφέρει 120 ίππους και 190 Nm ροπής.

To 500x το trendy crossover της Fiat είναι ένα από τα μοντέλα που μπορέιτε να αποκτήσετε από την Spicar.

Γκάμα λύσεων - Επιλεγμένα αυτοκίνητα με καλό ιστορικό!

Αν σας ενδιαφέρει να πάτε σε μία εναλλακτική λύση αγοράς καλού αυτοκινήτου από "2o χέρι", το καλά διαβασμένο προσωπικό της Spicar Group, θα σας βρει αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Με προτάσεις από επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με γνωστό «ιστορικό». Όλα επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και άριστα συντηρημένα, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστα.

One stop, Shop συντήρησης & επισκευής αυτοκινήτου!

Πέρα από την αγορά του καινούριου σας αυτοκινήτου, στην Spicar Group A.E. θα βρείτε και ένα εξουσιοδοτημένο συγκρότημα One Stop, Shop συντήρησης, συνολικής έκτασης 2.400 τ.μ. για τα αυτοκίνητα του ομίλου, στις εγκαταστάσεις του οποίου παρέχει όλο το σύνολο των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης, ανταλλακτικών, αλλά και φανοποιίας.

Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, µε διαρκή εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση στις μάρκες του ομίλου, µε προηγμένες τεχνολογίες διάγνωσης. Σημειώστε πως για 100% αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούν πιστοποιημένο εξοπλισμό, ο οποίος σε συνδυασμό µε τα γνήσια ανταλλακτικά, εγγυώνται την βάση προδιαγραφών του κατασκευαστή συντήρηση, την διατήρηση των επιδόσεων του στο 100% και την υψηλότερη μεταπωλητική του αξία!

SPICAR GROUP AE
Κατάστημα 1: Λ.Βουλιαγμένης 114 & Σπετσών, Γλυφάδα
Κατάστημα 2: Λ. Κατσωνη 31 Καλλιθεα

Kοινοποίησε το »

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ