Το Opel σας αξίζει το καλύτερο!

3373 Επισκέψεις στο άρθρο

Η MotorStar είναι Επίσημος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Opel και δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία αυτοκινήτων, όσο και στην παροχή υπηρεσιών aftersales (service, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ, φανοβαφεία) στο νομό Θεσσαλονίκης. Με τη σημερινή νομική μορφή λειτουργεί από το 1998.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε
Στη Θεσσαλονίκη, αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή ΦΙΞ, λειτουργεί η OPEL MotorStar, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 4.500 τ.μ.

H αποστολή της είναι να προσαρμόζεται - κάτω από τις παρούσες συνθήκες - στις επισκευές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και να παρέχει σύγχρονες και διαφοροποιημένες υπηρεσίες σε λογικές τιμές, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της και διατηρώντας τους μακροχρόνια κοντά της.

Ο στόχος της εταιρίας είναι η διατήρηση του δικτύου της και η πλήρη ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών της. Αυτά αποτελούν και τα μέσα για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της και της ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της στο σημερινό ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

Το όραμά της εταιρίας είναι η επιβίωση της στο χώρο του αυτοκινήτου, ανταποκρινόμενη στις μεταβολές της αγοράς, ανεξάρτητα των συνθηκών που θα επικρατούν. Καλέστε:  2310510888

Στις εγκαταστάσεις της OPEL MotorStar απασχολούνται σε μόνιμη βάση εργαζόμενοι, οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα συνεργείου-φανοβαφείου, ανταλλακτικών, λογιστηρίου και διοικητικής υποστήριξης. Το προσωπικό του συνεργείου και φανοβαφείου είναι εξειδικευμένο πάνω στην επισκευή των αυτοκινητων OPEL, με πιστοποιήσεις από την ίδια την γερμανική εταιρία και χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο πιστότητας.

Υπηρεσίες-Προϊόντα  

H OPEL MotorStar είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής OPEL. Στην αντιπροσωπεία θα βρείτε νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα OPEL. Το συνεργείο υποστηρίζει καθημερινά τους πελάτες σε εργασίες ελέγχου, συντηρήσεις, επισκευές κ.ά. Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Συνεργείο
  • Φανοποιείο
  • Βαφείο
  • Εκτιμήσεις
  • Ανταλλακτικά
  • Ασφάλειες
Τέλος, η OPEL MotorStar, με την ιδιότητα του διαπιστευμένου ασφαλιστικού συμβούλου, έχει συνάψει κεντρικές συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και έχει τη δυνατότητα να διαμεσολαβήσει για την ασφαλιστική κάλυψη και την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων. Συμπερασματικά, το δυναμικό της εταιρείας μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, που κατά καιρούς παρουσιάζονται.

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την OPEL MotorStar, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό  2310510888, είτε μέσω του λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: [email protected] ή χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα μας http://motorstar.opel-network.gr.

OPEL ΜΟΤΟRSTAR
Καλέστε:  2310510888
Δείτε με 1 κλικ: http://motorstar.opel-network.gr

Tags: AFTER SALES, ΒΕ

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ