Η SEAT δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν ένα καινούργιο μοντέλο SEAT και να κερδίσουν προνόμια από το πρόγραμμα SEAT Plus, που θα ισχύει μέχρι το τέλος του 2014.

Το SEAT Plus ισχύει μέχρι 31/12

3684 Επισκέψεις στο άρθρο

Η SEAT ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα SEAT Plus με δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους, δωρεάν service και δυνατότητα επέκταση εγγύησης με κάθε αγορά νέου μοντέλου SEAT, παρατείνεται μέχρι το τέλος του έτους.

Η SEAT δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να αγοράσουν ένα καινούργιο μοντέλο SEAT και να κερδίσουν προνόμια από το πρόγραμμα SEAT Plus, που θα ισχύει μέχρι το τέλος του 2014.

Πιο συγκεκριμένα, το SEAT Plus περιλαμβάνει:

Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους

H SEAT παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξ ολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800 ευρώ, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.
Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000χλμ)
Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000χλμ (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά Castrol Edge Professional.

Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000χλμ)

Η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000χλμ, με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τη βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η SEAT διαθέτει με σημαντικές εκπτώσεις όλα τα μοντέλα της και πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού «Plus» με συνολικό όφελος μέχρι 70%.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES