Η μπαταρία του αυτοκίνητου σας είναι τόσο σημαντική όσο κι ο κινητήρας του!

Τα σημερινά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πάρα πολλά συστήματα και εφαρμογές που για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια.

Από τι αποτελείται μια μπαταρία;

Οι μπαταρίες ακρογωνιαίος λίθος για τα υβριδικά αυτοκίνητα

Ελέγξτε για τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος (σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στο βιβλίο του οχήματός

Πως θα διαπιστώσω την δύναμη της;

Για..συνεχή τάση!

Διαβάστηκε από 30543 αναγνώστες

Τα σημερινά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πάρα πολλά συστήματα και εφαρμογές που για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό αυξάνει τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των μπαταριών ο ρόλος των οποίων γίνεται πλέον όλο και πιο σημαντικός με την ευρεία εφαρμογή του συστήματος Start&Stop ή των υβριδικών αυτοκινήτων. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μπαταρίες αυτοκινήτου.

 
Η μπαταρία του αυτοκίνητου σας είναι τόσο σημαντική όσο κι ο κινητήρας του! Αποτελεί το εξάρτημα εκείνο, από το οποίο έρχεται στη ζωή ο κινητήρας, ενώ είναι και «πηγή ζωής» για μια σειρά από περιφερειακά μέρη του οχήματος (βλ. ραδιόφωνο, τιμόνι, κλιματισμός, παράθυρα κτλ.).
Επιπλέον οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης αναγκάζουν τους κατασκευαστές να στρέφονται όλο και περισσότερο σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές οι οποίες όμως απαιτούν όλο και περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. 
Αυτές τις απαιτήσεις ακολουθούν και οι κατασκευαστές μπαταριών οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα εξελίξεων ειδικά σήμερα όπου τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην αγορά. Πόσο όμως μπορούν οι μπαταρίες να εξελιχτούν και να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις ενός οχήματος; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Παρακάτω, δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μπαταρίες αυτοκινήτου, τις μελλοντικές τάσεις, την τεχνολογία και τα είδη των μπαταριών αυτοκινήτου, όπως και χρήσιμες συμβουλές για το πρέπει να διαλέξετε καινούρια, ή πώς να ανακυκλώσετε την παλιά. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • Μπαταρίες παντός τύπου, για κάθε όχημα

    Στο Ηλεκτρόνιο διαθέτουμε μπαταρίες για κάθε τύπο αυτοκινήτου, εδώ θα βρείτε μπαταρίες για κάθε οικονομική κατηγορία. Σας παρέχουμε μπαταρίες άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής.
    Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν τοποθέτηση, δωρεάν έλεγχος μπαταρίας - μίζας - δυναμό του οχήματος σας. Περισσότερα
  • Αριστος συνδυασμός ποιότητας – τιμής!

    Η ELKAR ΛΕΩΝ-ΚΟΥΡΝΙΑΤΗ , έχοντας συμπληρώσει ήδη 39 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο, προσφέρει μια τεράστια γκάμα μπαταριών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Διατίθενται μπαταρίες ALKO-MAX, GLS-ECO και VARTA. Το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.  22210-22890 Περισσότερα