Διαδικασία ανακύκλωσης συσσωρευτών

  Διαδικασία ανακύκλωσης συσσωρευτών

  Διαβάστηκε από 47877 αναγνώστες

  Προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη περιβαλλοντική προστασία, η συγκέντρωση, η μεταφορά και η ανακύκλωση των μπαταριών πρέπει να γίνεται με την τήρηση καθορισμένων διαδικασιών και πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα περιβαλλοντικά πρότυπα.
  Ευθύνη για τον κύκλο ζωή των συσσωρευτών φέρουν όλοι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι, εισαγωγείς και κατασκευαστές συσσωρευτών, οι εισαγωγείς οχημάτων, οι επισκευαστές οχημάτων, οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών, οι διάφορες βιοτεχνίες και βιομηχανίες.
  Ιδιαίτερα στην Ελλάδα οι επισκευαστές οχημάτων για την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή της νομοθεσίας θα πρέπει να συνεργάζονται με ένα Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης. Θα πρέπει να προμηθεύονται μπαταρίες από συμβεβλημένους εισαγωγείς/κατασκευαστές μπαταριών, επιχειρήσεις καθώς και να βεβαιώνουν ότι το εν λόγω εμπορικό σήμα είναι δηλωμένο και άρα σύννομο. Σε αντίθετη περίπτωση απαγορεύεται ρητά η διακίνηση και η τοποθέτηση τους. Μια σειρά «εντύπων παρακολούθησης αποβλήτων», χρησιμοποιούνται από τους εμπλεκομένους για την «ιχνηλασιμότητα» των αποβλήτων.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός