Ασφαλείς διαδρομές & καλύψεις ξεκινώντας από 8 € τον μήνα από την Allianz Direct

Ασφαλείς διαδρομές & καλύψεις ξεκινώντας από 8 € τον μήνα από την Allianz Direct

6241 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2022

Αν ψάχνεις αξιόπιστη ασφάλεια, κάλυψη σε ό,τι μπορεί να συμβεί στον δρόμο και οικονομία ταυτόχρονα, λύσεις υπάρχουν! Αυτή την περίοδο η Allianz Direct προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για ασφαλείς διαδρομές. Κρατήσου. Σε καλύπτει με μόλις 8 ευρώ τον μήνα.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Ποτέ άλλοτε ένα ασφαλιστικό πακέτο για το αυτοκίνητό δεν ήταν τόσο αξιόπιστο, αλλά και τόσο οικονομικό ταυτόχρονα. Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου από την Allianz, Auto Direct, προσφέρει τις καλύψεις που θέλετε για το αυτοκίνητό σας, με τιμή που ξεκινά από 8 ευρώ το μήνα.

Κοινοποίησέ το »

Αuto Direct - Go, Accelerate ή Full Speed

Το Auto Direct σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία προγράμματα ασφάλισης ανάλογα τα «θέλω και μπορώ» σας (ανάγκες και διαθέσιμο budget). 

Συγκεκριμένα, διαλέγετε ανάμεσα στα Go, Accelerate και Full Speed. Και τα τρία περιλαμβάνουν τις προβλεπόμενες από το νόμο και απαραίτητες σε όλους μας καλύψεις. Τα Accelerate και Full Speed περιλαμβάνουν και άλλες χρήσιμες, σε πολλές περιπτώσεις,  καλύψεις όπως κλοπή (ολική ή μερική), θραύση κρυστάλλων, αλλά και ιατρική υποστήριξη.

Με τα πακέτα Auto Direct μπορείτε να ασφαλιστείτε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, επιλέγοντας σε 3μηνο, 6μηνο ή 12μηνο συμβόλαιο. 

Αν διαλέξετε την ετήσια κάλυψη, η Allianz σας προσφέρει έως και 19% έκπτωση, στο συμβόλαιό σας! 

Αξίζει να λάβετε υπόψη πως  μπορείτε και μόνοι σας, να υπολογίσετε τα μηνιαία σας ασφάλιστρα (ανάλογα με το πακέτο επιλογής σας) εύκολα και γρήγορα, μέσα σε 60΄΄, online, στην ιστοσελίδα της Allianz Direct.  Φυσικά η πληρωμή των ασφαλίστρων, γίνεται και με μηνιαίες άτοκες δόσεις, εφόσον χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για την πληρωμή των ασφαλίστρων.

 

Roadside Assistant – Αχρείαστη μα εξαιρετικά χρήσιμη, εφαρμογή!

Σημαντική και άμεση η υπηρεσία οδικής βοήθειας, την οποία μπορείτε και έχετε μέσα από τα πακέτα ασφάλειας της Allianz Direct. 

Φανταστείτε πως έπαθε το αυτοκίνητό σας κάποια βλάβη ενώ ταξιδεύετε. Σε όλους έχει συμβεί! Και; Τι πρέπει να κάνετε; 

Άντε να πιάσετε στο τηλέφωνο την οδική βοήθεια και να προσπαθήσετε να εξηγήσετε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεστε. Με την Alianz RSA τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά! Ο σχεδιασμός της έχει ελαχιστοποιήσει προς όφελος του ασφαλισμένου, τις διαδικασίες ενημέρωσης, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.  

Με το app Allianz RSA , εσείς ως ασφαλισμένος, μπορείτε να ειδοποιήσετε την Οδική Βοήθεια, από όπου και αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι κερδίζετε χρόνο & ηρεμία, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε κλήσεις σε τηλεφωνικό κέντρο για  φροντίδα ατυχήματος, ενώ η εφαρμογή από μόνη της προσδιορίζει το που ακριβώς βρίσκεστε και στέλνει την απαραίτητη βοήθεια. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από App Store αν έχετε iphone, ή από Google Play αν το κινητό σας είναι android.

Είπαμε, νέα εποχή! Και στην ασφάλιση επιβατικού αυτοκινήτου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ