Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανήκει στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες. Τα πακέτα της στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία, αλλά και για τα δωρεάν προ

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανήκει στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες. Τα πακέτα της στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία, αλλά και για τα δωρεάν προνόμια και υπηρεσίες.

Μοναδικές υπηρεσίες για ασφάλιση αυτοκινήτου, και όχι μόνο, από την Υδρόγειο

9491 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2022

Η Υδρόγειος Ασφαλιστκή κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων, με παραγωγή ύψους €78.8 εκατ. και ασφαλισμένο στόλο 428.000 οχημάτων. Παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης ακόμα και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα φροντίζει και για την υγεία σας παρέχοντας εξαιρετικά πακέτα.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Διαθέτοντας μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών φορτηγών, μοτοσικλετών, αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, ενοικιαζόμενων οχημάτων, κ.α.), ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Κοινοποίησέ το »


Όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρείας σχεδιάζονται με γνώμονα να προσφέρουν στον πελάτη τη μέγιστη δυνατή αξία, ώστε αυτός να απολαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις στη σωστή τιμή. Ακόμη και τα πλέον οικονομικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων περιέχουν καλύψεις προστιθέμενης αξίας και πλαισιώνονται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο διευκόλυνση και επιπλέον προστασία.

«Ακόμη και εν μέσω του έντονου τιμολογιακού ανταγωνισμού των τελευταίων χρόνων, η εταιρεία μας παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία της προώθησης ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων με ουσιαστική  αξία προς τον ασφαλισμένο. Αυτό είναι σαφώς ένα από τα βασικά στοιχεία που μας διαφοροποιούν και για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας» δηλώνει σχετικά η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Κλάδου Έκδοσης Οχημάτων.  


 

 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ