Έως 45.7% φθηνότερη η ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων

Έως 45.7% φθηνότερη η ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων

8236 Επισκέψεις στο άρθρο

Για το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο οι οδηγοί ενός βενζινοκίνητου οχήματος θα πληρώσουν μέχρι και 45.7% περισσότερα από του οδηγούς του ίδιου οχήματος με ηλεκτρικό κινητήρα και 14.7% περισσότερο από του οδηγούς που επέλεξαν υβριδικά οχήματα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Έντονος φαίνεται να είναι ο προβληματισμός των καταναλωτών σχετικά με τις αλλαγές για το νέο δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας που μόλις τέθηκε σε εφαρμογή. Τα οχήματα τα οποία θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση είναι όσα έχουν άδεια κυκλοφορίας μετά τον Σεπτέμβριο του 2015 και πληρούν την οδηγία ρύπων Euro 6. Πιο συγκεκριμένα χωρίς κανέναν περιορισμό κινούνται τα παρακάτω οχήματα:

Κοινοποίησέ το »

-Ηλεκτρικά
-Υβριδικά
-Plug- in υβριδικά
-Εργοστασιακά οχήματα με φυσικό αέριο
-Εργοστασιακά οχήματα με υγραέριο


Εκτός από το χρόνο που θα εξοικονομήσουν οι οδηγοί των παραπάνω κατηγοριών, φαίνεται πως εξοικονομούν και χρήμα καθώς οι διαφορές ανάμεσα στα ασφάλιστρα για το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου ευνοούν όσους επέλεξαν ηλεκτρικό ή υβριδικό κινητήρα.

Ηλεκτρικά Eξοικονόμησε έως: 45.7%

Συγκρίνοντας το ίδιο μοντέλο οχήματος ανάμεσα στα ηλεκτρικά τα πετρελαιοκίνητα και τα βενζινοκίνητα φαίνεται πως ο καταναλωτής θα πληρώσει από 44.2% λιγότερο ετησίως αν είναι ηλεκτρικό από ότι σε ένα αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο και 45.7% λιγότερο ετησίως για ένα ηλεκτρικό από ότι ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο.

Υβριδικά & Plug- in υβριδικά| Εξοικονόμησε έως: 16.7%

Από έρευνα που έγινε οι τιμές στα ασφάλιστρα οχημάτων, για το ίδιο αυτοκίνητο διαφέρουν με κάνοντας την ετήσια ασφάλεια ενός υβριδικού αυτοκινήτου να μην ξεπερνάει των βενζινοκίνητων ή των οχημάτων που λειτουργούν με πετρέλαιο. Αν ένας οδηγός επιλέξει υβριδικό μοντέλο εξοικονομεί έως 16.7% ετησίως σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο ενώ θα εξοικονομήσει έως14.7% αν επιλέξει ένα υβριδικό μοντέλο αντί για πετρελαιοκίνητο.

Παράλληλα μόνο τα υβριδικά διατηρούν το προβάδισμα στο αφορολόγητο καθώς μέχρι τα 89 γρ/χλμ τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά. Από τα 90 γρ/χλμ και πάνω, ισχύει η κλιμακωτή επιβάρυνση βάσει εκπομπών CO2.

Για κάθε τύπο οχήματος, ηλεκτρικό, υβριδικό, αμιγώς υβριδικό, βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις πάνω από 40 πακέτα ασφάλισης εύκολα και γρήγορα.

Τα βήματα είναι εύκολα και γρήγορα ώστε ο καταναλωτής να βρει την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινώντας από 7 ευρώ το μήνα σε 12 άτοκες δόσεις και να εξοικονομήσει έως 172 ευρώ ετησίως.

  • Μπαίνεις στο Pricefox.gr
  • Καταχωρείς την πινακίδα και τα βασικά στοιχεία του οδηγού.
  • Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς.
  • Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής.
  • Επιλέγεις τη διάρκεια.
  • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς.
  • Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου. (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  • Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ