Ασφάλεια αυτοκινήτου και με προνόμια από την Groupama

8776 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/9/2021

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Βρίσκεται εδώ και 92 χρόνια στο πλευρό των πελατών της, παρέχοντάς τους την ασφάλεια και την προστασία που χρειάζονται.

Με ισχυρές και υγιείς βάσεις, η εταιρεία διεκδικεί και κατακτά διαχρονικά κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Από την ίδρυσή της, το 1928, η εταιρεία επιδεικνύει αξιοσημείωτη πορεία στον κλάδο ασφαλίσεων, αλλά και στην εταιρική μετεξέλιξή της, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του γαλλικού ομίλου Groupama, ο οποίος το 2007 την εξαγόρασε και την ενέταξε στο δυναμικό του.

Kοινοποίησε το »


«Σίγουρα δίπλα» σε ασφαλισμένο και Κοινωνία

Διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, η Groupama Ασφαλιστική παρέχει ασφάλεια και προστασία στους πελάτες της και βρίσκεται «σίγουρα δίπλα σας», ό,τι και αν συμβεί. Μια σιγουριά, που αποπνέει από την αξιοπιστία της, την οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες της, όπως αποδεικνύει εξάλλου και το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης, που συνολικά ανέρχεται σε 97,4% για το 2020, με βάση έρευνα της εταιρείας.

Η Groupama Ασφαλιστική, όμως, δεν βρίσκεται δίπλα μόνο στους πελάτες της, αλλά στέκεται «σίγουρα δίπλα» και στην κοινωνία, παρέχοντας υποστήριξη, βοήθεια, συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται, αλλά και στηρίζοντας τον Αθλητισμό και την Κοινωνία. Μακροσκελής είναι η λίστα των δράσεων που έχει αναλάβει διαχρονικά η Groupama Ασφαλιστική στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Αξιοσημείωτη είναι η πολυετής στήριξή της, από το 2008, του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, η μακροχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας –Ι. Ο.ΑΣ.- Πάνος Μυλωνάς, για την πρόληψη και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, η χορηγία, από το 2016, του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου, αθλητή με σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η χορηγία από το 2019 στον επίσης νεαρό ιστιοπλόο Δημήτρη Μπήτρο με αντίστοιχα πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Μεταξύ των άλλων δράσεων εταιρικής ευθύνης είναι η σταθερή υποστήριξη του Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑμΕΑ, «Αγάπη για Ζωή», και του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Ασφάλεια Αυτοκινήτου «Pilote»

Η Groupama Ασφαλιστική διαθέτει παρουσία σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής αγοράς με πλήρη σειρά προϊόντων, που παρέχουν στον ασφαλισμένο αξιοπιστία, ασφάλεια και προστασία, μέσα από ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία είναι σχεδιασμένη και η σειρά ασφάλειας αυτοκινήτου «Pilote», με τα τρία προγράμματα της σειράς, τα PiloteEco, Value και Plus,να καλύπτουν πλήρως από τις βασικές έως τις υψηλότερες απαιτήσεις, αντίστοιχα, των ασφαλισμένων.

PiloteEco

Το PiloteEco απευθύνεται στους οδηγούς που επιθυμούν τη βασική εκ του νόμου κάλυψη, επιλέγοντας το χαμηλότερο δυνατό ασφάλιστρο, ενώ παρέχεται η δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων όπως οδική βοήθεια κ.λπ.

Περιλαμβάνει κάλυψη για:
-Αστική ευθύνη έναντι τρίτων (σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές)
-Φροντίδα ατυχήματος
-Προστασία Bonus/Malus
-Υλικές ζημιές του οχήματος από ανασφάλιστο όχημα

PiloteValue

Το PiloteValue παρέχει επιπλέον καλύψεις, που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στον ασφαλισμένο, καθώς και δυνατότητα επιλογής πρόσθετων προαιρετικών καλύψεων.

Ειδικότερα, παρέχει όλες τις καλύψεις του Ecoκαι επιπροσθέτως:
-Θραύση κρυστάλλων
-Πυρκαγιά
-Τρομοκρατικές ενέργειες
-Θεομηνίες
-Ολική κλοπή
-Νομική προστασία

PilotePlus

Το PilotePlus παρέχει πλήρη κάλυψη από πράξεις δολιοφθοράς, ενώ… επειδήάνθρωποι είμαστε, παρέχει και κάλυψη από ζημιές που θα προκληθούν από υπαιτιότητα δική μας. Παράλληλα, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στο συμβόλαιο και προαιρετικές καλύψεις όπως οδική βοήθεια, μερική κλοπή και προσωπικό ατύχημα οδηγού/ιδιοκτήτη.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του Valueκαι επιπροσθέτως:
-Ζημιές ίδιου αυτοκινήτου (μικτή)
-Πράξεις δολιοφθοράς

Προνόμια για όλους

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξει κάθε ασφαλισμένος, η Groupama Ασφαλιστική παρέχει σε όλους μια σειρά από προνόμια και υπηρεσίες, όπως είναι η φροντίδα ατυχήματος, το δωρεάν προνομιακό πακέτο Anesis Motor και το Προνόμιο Υγείας

Με τη Φροντίδα Ατυχήματος ο ασφαλισμένος απολαμβάνει:

 • Αναγγελία ζημιάς σε 24ωρη βάση

 • Επιτόπια συμπλήρωση Δήλωσης Ατυχήματος

 • Επιτόπια συμπλήρωση Δήλωσης Φιλικού Διακανονισμού

 • Φωτογράφιση των οχημάτων και του τόπου ατυχήματος

 • Μεταφορά του οχήματος στο συνεργείο

 • Ενημέρωση και συμβουλές για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε μετά το ατύχημα

 • Νομικές συμβουλές σχετικές με το ατύχημα

Το δωρεάν προνομιακό πακέτο υπηρεσιών Anesis Motor παρέχει 7 υπηρεσίες (και μία έκπτωση) που προσφέρουν ακόμα περισσότερα προνόμια στους ασφαλισμένους στα προγράμματα αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο σύστημα εξυπηρέτησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας μετά από ένα ατύχημα, το οποίο λειτουργεί με ένα απλό τηλεφώνημα και προσφέρει:

 • Απευθείας πληρωμή του συνεργείου από την εταιρεία

 • Προτεραιότητα στο συνεργείο

 • Γραπτή εγγύηση επισκευής

 • Καθαρισμός μέσα - έξω του αυτοκινήτου

 • Τεχνικός έλεγχος 20 σημείων

 • Αντικατάσταση του αυτοκινήτου κατά την επισκευή

 • Παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής σας

 • Επιπλέονέκπτωση 12% για όλους τους ασφαλισμένους (ανεξαρτήτως συμβολαίου) στη συντήρηση (service), που περιλαμβάνει την εργασία και τα ανταλλακτικά του ασφαλισμένου οχήματος στο δίκτυο συνεργατών Anesis

Το Προνόμιο Υγείας για όλους τους ασφαλισμένους της Groupama Ασφαλιστική προσφέρεται δωρεάν με όλα τα προγράμματα αυτοκινήτου και παρέχει:

 • Διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές στον όμιλο Euromedica

 • Διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) στον όμιλο Διάγνωση


Γιατί, καλύτερα να μη σου τύχει… αλλά αν συμβεί, τότε καλύτερα εκτός από ασφαλισμένος, να είσαι ασφαλής και με προνόμια!

Αν Ψάχνεις-Βρίσκεις τα πάντα για Ασφάλιση αυτοκινήτου

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως