Groupama Ασφαλιστική σημαίνει Ασφάλεια και Σιγουριά!

Groupama Ασφαλιστική σημαίνει Ασφάλεια και Σιγουριά!

11654 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2022

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Βρίσκεται εδώ και 94 χρόνια στο πλευρό των πελατών της, παρέχοντάς τους την ασφάλεια και την προστασία που χρειάζονται.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Με ισχυρές και υγιείς βάσεις, η εταιρεία διεκδικεί και κατακτά διαχρονικά κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Από την ίδρυσή της, το 1928, η εταιρεία επιδεικνύει αξιοσημείωτη πορεία στον κλάδο ασφαλίσεων, αλλά και στην εταιρική μετεξέλιξή της, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του γαλλικού ομίλου Groupama, ο οποίος το 2007 την εξαγόρασε και την ενέταξε στο δυναμικό του.

Κοινοποίησέ το »


«Σίγουρα δίπλα» σε Ασφαλισμένο και Κοινωνία

Διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, η Groupama Ασφαλιστική παρέχει ασφάλεια και προστασία στους πελάτες της και βρίσκεται «Σίγουρα Δίπλα σας», ό,τι και αν συμβεί. Μια σιγουριά, που αποπνέει από την αξιοπιστία της, την οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες της, όπως αποδεικνύει εξάλλου και το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης, που συνολικά ανέρχεται σε 97,4% για το 2020, με βάση έρευνα της εταιρείας.

Η Groupama Ασφαλιστική, όμως, δεν βρίσκεται δίπλα μόνο στους πελάτες της, αλλά στέκεται «Σίγουρα Δίπλα» και στην κοινωνία, παρέχοντας υποστήριξη, βοήθεια, συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται, αλλά και στηρίζοντας τον Αθλητισμό και την Κοινωνία. Μακροσκελής είναι η λίστα των δράσεων που έχει αναλάβει διαχρονικά η Groupama Ασφαλιστική στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Αξιοσημείωτη είναι η πολυετής στήριξή της, από το 2008, του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, η μακροχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας –Ι. Ο.ΑΣ.- Πάνος Μυλωνάς, για την πρόληψη και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, η χορηγία, από το 2016, του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου, αθλητή με σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η χορηγία από το 2019 στον επίσης νεαρό ιστιοπλόο Δημήτρη Μπήτρο με αντίστοιχα πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Μεταξύ των άλλων δράσεων εταιρικής ευθύνης είναι η σταθερή υποστήριξη του Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑμΕΑ, «Αγάπη για Ζωή», και του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΜΙΝΕΤΤΑ

  Τα πακέτα Car Pack που διαθέτει η Μινέττα για την ασφάλιση αυτοκινήτου, καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη ενώ πρόσθετα δημιουργούν δυνατότητες ασφάλισης "κάλυψης 360" (με συνδυαστικές εκπτώσεις και παροχές για κατοικία και σκάφος)!
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ