Η Europ Assistance στο Ράλλυ Acropolis!

1368 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2021

Θα είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας της διοργάνωσης.

Η Europ Assistance Greece Επίσημος Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας, ο ιστορικός αγώνας αυτοκινήτου επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ασφαλιστική εταιρία θα βρίσκεται δίπλα στους οδηγούς που συμμετέχουν με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα αυξημένων δυνατοτήτων παρέμβασης και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σε πλήρη ετοιμότητα.

Kοινοποίησε το »

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, Ιωάννης Πετούλης δηλώνει σχετικά: «Ως ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών διεθνώς, δεν θα μπορούσαμε να μην υποστηρίξουμε ένα διαχρονικά σπουδαίο αγωνιστικό υπερθέαμα στην Ελλάδα. Με τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στραμμένα στην Αθήνα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σπουδαιότητα της οδικής βοήθειας που φτάνει στα πιο απομακρυσμένα και δύσκολα σημεία σε άμεσο χρόνο, καθώς και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, για την οποία επίκεντρο και προτεραιότητα αποτελεί ο Άνθρωπος. Ευχαριστούμε, τη διοργανώτρια αρχή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Europ Assistance Greece για τον ρόλο της ως Υποστηρικτής Οδικής Βοήθειας».

Η Europ Assistance Greece θα προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε όλες τις ειδικές διαδρομές του «Ράλλυ των Θεών» το 4μερο 9-12 Σεπτεμβρίου. Τα σύγχρονα οχήματα αυξημένων δυνατοτήτων παρέμβασης (πλήρως εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες, φορτηγά οχήματα και heavy duty 4x4), καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους σε ένα από τους πιο σκληροτράχηλους αγώνες του WRC, σε απαιτητικά εδάφη και συνθήκες!

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως