Η Hellas Direct σε κερνά καφέ... πριν έρθει ο γερανός!

3339 Επισκέψεις στο άρθρο

Δευτέρα πρωί και ο δρόμος είναι ήδη γεμάτος με αυτοκίνητα, δημιουργώντας το συνηθισμένο καθημερινό μποτιλιάρισμα. Ανάμεσά τους και εσύ με το αυτοκίνητό σου, περιμένεις να φτάσεις στη δουλειά. Όλα καλά μέχρι την ώρα που βλέπεις καπνό να βγαίνει από το καπό και πρέπει να σταματήσεις.

 
Γρήγορα καταλαβαίνεις ότι το αμάξι πρέπει να ρυμουλκηθεί στο συνεργείο. Και τότε το σκέφτεσαι... Έχω Οδική Βοήθεια; Το παραπάνω σενάριο συμβαίνει κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά οι περισσότεροι θυμούνται την παραπάνω κάλυψη  μόνο την στιγμή που θα την χρειαστούν. Οι αριθμοί λένε ότι στη χώρα μας 2 στους 3 δεν έχουν Οδική Βοήθεια, με τους περισσότερους να μην το ξέρουν καν. Έτσι όταν χρειαστούν τον γερανό, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με το κόστος να φτάνει μέχρι και τα 200 ευρώ.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νομίζουν λανθασμένα ότι έχουν κάλυψη Οδικής Βοήθειας, μπερδεύοντάς την συνήθως με την Φροντίδα Ατυχήματος. Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που την αποφεύγουν (λανθασμένα), γιατί προσθέτει  ένα έξτρα κόστος στο πακέτο τους. Ωστόσο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα την χρειαστούν! Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορεί ο  πιο γερασμένος στόλος αυτοκινήτων στην Ευρώπη με μέσο όρο ηλικίας 14,5 χρόνια, σε αντίθεση με τα 11 χρόνια που ισχύει γενικά στην Ε.Ε.

Στην Hellas Direct έχεις πάντα Οδική!

Επειδή  λοιπόν δε θέλεις να βρεθείς σε αυτή τη θέση, σε ενημερώνουμε ότι η Hellas Direct  προσφέρει την κάλυψη Οδικής Βοήθειας σε ΟΛΑ της τα προγράμματα. Επειδή δουλεύει κατ` εξοχήν με αριθμούς έχει υπολογίσει ότι 1 στους 5 οδηγούς θα χρειαστούν αυτήν την κάλυψη μία φορά τουλάχιστον στον έναν χρόνο.

Όταν λοιπόν την χρειαστείς, η ομάδα της Hellas Direct λειτουργεί 24/7, όπου κι αν βρεθείς, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την καλέσεις  και μέσα σε 25 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα θα έρθει κάποιος για να σε βοηθήσει. Με καφέ, κερασμένο! Διάλεξε λοιπόν άμεσα το πακέτο και την διάρκεια που σου ταιριάζει και χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο σου χωρίς άγχος!

Η Hellas Direct σε περιμένει, με 30% έκπτωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

Αν ψάχνεις για την κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξεις ασφάλεια αυτοκινήτου, ήρθε! Στην Hellas Direct, από 25 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου, έχεις έκπτωση Black Friday, με τον κωδικό BF2019. Μπες στο hellasdirect.gr και βρες αυτό που σου ταιριάζει. Μην ανησυχείς, όποιο πακέτο κι αν διαλέξεις, θα έχεις Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων και Νομική Προστασία, γιατί είναι καλύψεις που πρέπει να έχεις.

Μπορείς να δεις την προσφορά σου online, μέσα σε 1 λεπτό. Και να επικοινωνήσεις με την ομάδα της Hellas Direct, οποιαδήποτε στιγμή. Με email; Στο chat; Με ένα τηλέφωνο; Για ό,τι κι αν σου τύχει, πάντα κάποιος είναι εκεί. Είναι η μοναδική ασφαλιστική που δεν κοιμάται ποτέ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός