Νέα προγράμματα από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, για ασφάλιση ηλεκτρικών και plug-in υβριδικώνεπιβατικών και ΤΑΞΙ. MINETTA electrify με καλύψεις & ευκολίες νέας εποχής.

Νέα προγράμματα από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, για ασφάλιση ηλεκτρικών και plug-in υβριδικώνεπιβατικών και ΤΑΞΙ. MINETTA electrify με καλύψεις & ευκολίες νέας εποχής.

MINETTA electrify: 4 εξειδικευμένα προγράμματα για ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων

7412 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2021

Με εξειδίκευση & 5 δεκαετίες know how για ασφάλιση αυτοκινήτου. Σχεδιάζει και παρέχει ολοκληρωμένα καινοτόμα, αξιόπιστα, προγράμματα ασφάλισης, προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες των κατόχων αλλά και της …εποχής.

Είναι γεγονός πως η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι όλο και πιο κοντά.

Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της EY, περισσότεροι από 4 στους 10 ερωτώμενους που σχεδιάζουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο τον επόμενο χρόνο, αναφέρουν ότι αυτό θα είναι ηλεκτρικό.

Βέβαια η νέα αυτή εποχή, δημιουργεί και νέες ανάγκες, όπως και σκέψεις.

Είμαι πραγματικά καλυμμένος ασφαλίζοντας το όχημά μου;

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, εδώ και πενήντα χρόνια, βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου (γι' αυτό και έχει κατακτήσει πολύ υψηλά ποσοστά πιστότητας από τους ασφαλισμένους της). Παρέχει ολοκληρωμένα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, έχοντας παράλληλα μακροχρόνια εμπειρία και ειδίκευση στο Κλάδο Αυτοκινήτου.

Έτσι λοιπόν, η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ για ακόμη μια φορά καινοτομεί, προσφέροντας νέα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης και για την νέα, ηλεκτροκίνητη, εποχή του κλάδου αυτοκινήτου. MINETTA electrify λοιπόν, με επίκεντρο τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά ΙΧ επιβατικά και ΤΑΞΙ.

Εμπειρία ασφαλούς αυτοκίνησης με … ηλεκτρικό dna

Με τα νέα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία διαμορφώνει μια νέα εμπειρία ασφαλούς αυτοκίνησης, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της «ηλεκτρικής εποχής».

Τα νέα προγράμματα electrify της MINETTA, εκτός των καλύψεων που προβλέπονται για όλα τα συμβόλαια οχημάτων της εταιρείας, όπως η Διασταυρούμενη Ευθύνη (καλύπτονται υλικές ζημίες σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας - εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην εταιρεία) και το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής (ως 6.000 ευρώ σε περίπτωση μιας φυσικής καταστροφής, ή τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητα του οδηγού), προσφέρουν και επιπλέον καλύψεις οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα ηλεκτρικά οχήματα.

Με τα νέα προγράμματα MINETTA electrify η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική καινοτομεί και καλύπτει πλήρως τους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών, επιβατικών αυτοκινήτων και ΤΑΞΙ.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων και σε ειδικότερες περιπτώσεις που αφορούν την νέα ηλεκτρική καθημερινότητα. Μερικές από αυτές τις καλύψεις είναι: 

  • Αστική Ευθύνη κατά τη φόρτιση του οχήματος
  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση
  • Κλοπή καλωδίων φόρτισης
  • Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης
  • Υλικές ζημιές κατά τη φόρτιση (καλωδίων αλλά και του ίδιου του οχήματος)


Παράλληλα, παρέχει τεχνολογικά εργαλεία, απλοποιώντας τις καθημερινές διαδικασίες. Με το Minetta app παρέχεται πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών, όπως ο ηλεκτρονικός προασφαλιστικός έλεγχος, εύρεση συνεργαζόμενου συνεργείου κ.ά.

Σημειώστε πως, με την εφαρμογή My MΙΝΕΤΤΑ, ο ασφαλισμένος έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες των συμβολαίων του και σε πλήθος άλλων λειτουργιών, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών pay.minetta.gr, παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης συμβολαίων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Τα 4 εξειδικευμένα προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ για ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων

Ας δούμε τι περιλαμβάνουν και τι καλύπτουν τα τέσσερα νέα πακέτα ασφάλισης της ΜΙΝΕΤΤΑ με την ονομασία MINETTA electrify, τα οποία διαμορφώνονται ως εξής:

  • Το πακέτο electrify 1 παρέχει όλες τις βασικές καλύψεις αλλά και καλύψεις πέραν των υποχρεωτικών από τη Νομοθεσία.
  • Το πακέτο electrify 2 παρέχει επιπλέον καλύψεις για φωτιά και φυσικά φαινόμενα.
  • Το πακέτο electrify3 προσφέρει επιπλέον καλύψεις για κλοπή.
  • Το πακέτο electrify 6 προσφέρει πλήρη μικτή ασφάλεια.


Θα κλείσουμε επισημαίνοντας πως, τα προγράμματα MINETTA electrify, πέραν της πρωτοπορίας που διαμορφώνουν στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η ηλεκτροκίνηση, αποτελούν ένα μόνο μέρος της ολοκληρωμένης εμπειρίας που παρέχει η ΜΙΝΕΤΤΑ στους ασφαλισμένους της. Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει και extra παροχές, όπως ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (checkup) με όλα τα συμβόλαια οχήματος και η δυνατότητα συνδυαστικής έκπτωσης 10% για την ασφάλιση κατοικίας ή σκάφους για όλους τους ασφαλισμένους με την ασφάλιση οχήματος (CARPACK).

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ