MINETTA electrify: Η ασφάλιση των ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων περνάει σε άλλη διάσταση
Με τα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία πρωτοπορεί, πραγματοποιώντας  το επόμενο βήμα στην ασφάλιση της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικο

Με τα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία πρωτοπορεί, πραγματοποιώντας το επόμενο βήμα στην ασφάλιση της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος.

  • MINETTA electrify: Η ασφάλιση των ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων περνάει σε άλλη διάσταση
  • Με τα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία πρωτοπορεί, πραγματοποιώντας  το επόμενο βήμα στην ασφάλιση της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικο

MINETTA electrify: Η ασφάλιση των ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων περνάει σε άλλη διάσταση

16699 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ για ακόμη μια φορά καινοτομεί, προσφέροντας τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης MINETTA electrify για τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά ΙΧ επιβατικά και ΤΑΞΙ.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ, έχει έντονη παρουσία εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες στον ασφαλιστικό κλάδο, παρέχοντας πλήρεις, αξιόπιστες και διαφανείς υπηρεσίες αλλά και καινοτόμες ασφαλιστικές προτάσεις.

Έτσι προχώρησε και στη δημιουργία των νέων προγραμμάτων MINETTA electrify, πραγματοποιώντας το επόμενο βήμα στο μέλλον της ασφάλισης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στους κατόχους ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών ΙΧ οχημάτων καιΤΑΞΙ.

Τα 4 ασφαλιστικά πακέτα MINETTA electrify

Με τα νέα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία διαμορφώνει μια νέα εμπειρία ασφαλούς αυτοκίνησης, προσαρμοσμένης στα νέα δεδομένα της «ηλεκτρικής εποχής», συνδυασμένης πάντοτε με την αξιοπιστία και τις καλύψεις υψηλών προδιαγραφών, που ιστορικά παρέχει.Τα νέα προγράμματα electrify της MINETTA, εκτός των καλύψεων που προβλέπονται για όλα τα συμβόλαια οχημάτων της εταιρείας, προσφέρουν και επιπλέον καλύψεις οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα ηλεκτρικά οχήματα, διασφαλίζοντας έτσι τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων και σε ειδικότερες περιπτώσεις που αφορούν τη νέα ηλεκτρική καθημερινότητα. Μερικές από αυτές τις καλύψεις είναι:


    Με τα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία πρωτοπορεί, πραγματοποιώντας  το επόμενο βήμα στην ασφάλιση της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος.

    Με τα προγράμματα MINETTA electrify, η εταιρεία πρωτοπορεί, πραγματοποιώντας το επόμενο βήμα στην ασφάλιση της αυτοκίνησης παρέχοντας εξειδικευμένες καλύψεις στον κάτοχο ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος.

    Κοινοποίησέ το »

  • Αστική Ευθύνη κατά τη φόρτιση του οχήματος

  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση

  • Κλοπή καλωδίων φόρτισης

  • Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματοςαντικατάστασης

  • Υλικές ζημιές κατάτηφόρτιση (καλωδίων αλλά και του ίδιου του οχήματος)

 

Τα τέσσερα πακέτα MINETTA electrify διαμορφώνονται ως εξής:

  • Το πακέτο electrify 1 παρέχει όλες τις βασικές καλύψεις αλλά και καλύψεις πέραν των υποχρεωτικών από τη Νομοθεσία.

  • Το πακέτο electrify 2 παρέχει επιπλέον καλύψεις για φωτιά και φυσικά φαινόμενα.

  • Το πακέτο electrify3 προσφέρει επιπλέον καλύψεις για κλοπή.

  • Το πακέτο electrify 6 προσφέρει πλήρη μικτή ασφάλεια.

Τα προγράμματα MINETTA electrify πέραν της πρωτοπορίας που διαμορφώνουν στα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης, αποτελούν ένα μόνο μέρος της ολοκληρωμένης εμπειρίας που παρέχει η ΜΙΝΕΤΤΑ στους ασφαλισμένους της προσφέροντας extra παροχές, όπως ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (checkup) με όλα τα συμβόλαια οχήματος, η δυνατότατα συνδυαστικής έκπτωσης 10% για την ασφάλιση κατοικίας ή σκάφους για όλους τους ασφαλισμένους με την ασφάλιση οχήματος (CARPACK).

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ