Mondial Assistance: Πρωτοποριακές υπηρεσίες με κορυφαίες επιδόσεις

Mondial Assistance: Πρωτοποριακές υπηρεσίες με κορυφαίες επιδόσεις

5050 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Mondial Assistance, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναβαθμίζεται συνεχώς, προσπαθώντας να διατηρεί πάντοτε υψηλά standards, τα οποία την καθιστούν κορυφαία εταιρία στην παροχή βοήθειας και ασφαλιστικών προϊόντων στους τομείς δραστηριοποίησης της.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Το 2021 απαντήθηκαν περισσότερες από 1.100.000 κλήσεις, ενώ εξυπηρετήθηκαν 541.986 ασφαλισμένοι στους τομείς Automotive, Travel & Health από τα ιδιόκτητα call centers της εταιρίας.

Πρωταρχικός στόχος της Mondial Assistance είναι η ικανοποίηση των ασφαλισμένων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αποδεικνύεται από το υψηλό NPS (Net Promoter Score) τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας το 87,66% για το 2021 ενώ το GSR (General Satisfaction Rate) είναι 97,73%. 

Στο κλάδο Αυτοκινήτου, τόσο το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό όσο και οι επιλεγμένοι συνεργάτες της εταιρίας σε πανελλαδικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες ψηφιακές υπηρεσίες, συνεχίζουν να παρέχουν άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Ενδεικτικά, για το 2021: 

-    Ο μέσος χρόνος εξυπηρέτησης των περιστατικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ήταν 24min.
-    Η επί τόπου εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς τη μετακίνηση του οχήματος (Repair On the Spot), αποτελεί το 50,2% των περιπτώσεων που αντιμετώπισε η εταιρία, δίνοντας έτσι άμεση λύση στον οδηγό να συνεχίσει αδιάκοπα τη κίνηση  του χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. 

Κοινοποίησέ το »

Η Mondial Assistance ακολουθώντας τον παλμό των εξελίξεων και της τεχνολογίας, συνεχίζει την ψηφιοποίηση μεγάλου μέρους των προσφερόμενων υπηρεσιών της, με στόχο την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωση των ασφαλισμένων κατά τη διάρκεια της χρήση τους. Συγκεκριμένα,εισήγαγε πρώτη την υπηρεσία “live tracking” στα περιστατικά οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος,ενημερώνοντας τον πελάτη για όλα τα στάδια εξυπηρέτησης. Επίσης, είναι η μοναδική εταιρία βοηθείας που διαθέτει υπηρεσία ψηφιακής βαθμολόγησης της εξυπηρέτησης από τον ασφαλισμένο.

Επιπλέον, η Mondial Assistance, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της για συνεχή
δημιουργία καινοτομιών που βελτιώνουν την εμπειρία του ασφαλισμένου, είναι η πρώτη εταιρία που ενεργοποίησε την υπηρεσία “RSA Digital” μέσω της οποίας ο ασφαλισμένος τηλεφωνικά λαμβάνει ένα link μέσω sms, ώστε με τη χρήση μιας online εφαρμογής να διευκολύνει την αναγγελία του περιστατικού του.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες όσο και τις αξιολογήσεις των πελατών της, η Mondial Assistance προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της, διατηρώντας τηνεμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τις μακροχρόνιες συνεργασίες που διαθέτει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΜΙΝΕΤΤΑ

  Τα πακέτα Car Pack που διαθέτει η Μινέττα για την ασφάλιση αυτοκινήτου, καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη ενώ πρόσθετα δημιουργούν δυνατότητες ασφάλισης "κάλυψης 360" (με συνδυαστικές εκπτώσεις και παροχές για κατοικία και σκάφος)!
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

 • MONDIAL ASSISTANCE

  MONDIAL ASSISTANCE

  Η Mondial Assistance διαθέτει ένα μεγάλο στόλο παροχής οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος, αποτελούμενο από φορτηγά, αυτοκίνητα και μηχανές. Ο στόλος ανανεώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα τη διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Η κάλυψη της Mondial Assistance είναι πανελλαδική.
   2109988118 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ