Με την εγγραφή και σύνδεσή του στο «My Ydrogios», ο ασφαλισμένος της Υδρογείου Ασφαλιστικής διαθέτει μία σειρά από δυνατότητες που αφορούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια του.

Με την εγγραφή και σύνδεσή του στο «My Ydrogios», ο ασφαλισμένος της Υδρογείου Ασφαλιστικής διαθέτει μία σειρά από δυνατότητες που αφορούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια του.

My Ydrogios App, η digital εφαρμογή που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες
 • Με την εγγραφή και σύνδεσή του στο «My Ydrogios», ο ασφαλισμένος της Υδρογείου Ασφαλιστικής διαθέτει μία σειρά από δυνατότητες που αφορούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια του.
 • My Ydrogios App, η digital εφαρμογή που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες

My Ydrogios App, η digital εφαρμογή που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες

1536 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2022

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Υδρογείου Ασφαλιστικής, My Ydrogios App, σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το ασφαλιστικό σας πακέτο και να έχετε άμεση επικοινωνία με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σας με ένα μόνο κλικ!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.

Στις μέρες  μας οι ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές έχουν την τιμητική τους. Όλο και περισσότεροι έχουν τον έλεγχο την «ζωή» τους μέσω του smartphone τους, χάρη στο οποίο μπορούν άμεσα και γρήγορα  να ικανοποιήσουν πολλές από τις ανάγκες τους.

Αγαθά λοιπόν και υπηρεσίες έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με την ασφάλιση να μην αποτελεί εξαίρεση.  Οπότε, τι θα λέγατε με ένα απλό κλικ σε μία εφαρμογή να μπορείτε να ελέγχετε το ασφαλιστικό πακέτο με το οποίο καλύπτεστε ή να μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους της ασφαλιστικής σας εταιρείας;

Κοινοποίησέ το »

Ό,τι αφορά την ασφάλιση σας σε μία εφαρμογή

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική σας προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Ακολουθώντας τις ηλεκτρονικές εξελίξεις της εποχής έχει δημιουργήσει την ψηφιακή πλατφόρμα My Ydrogios App

Μέσω αυτού του ψηφιακού εργαλείου μπορείτε  άμεσα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά την ασφάλιση σας και να αποκτήσετε μία direct επικοινωνία με την εταιρεία και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σας, οπουδήποτε και να βρίσκεστε και οποιαδήποτε στιγμή.

Δωρεάν εγκατάσταση, μοναδικές υπηρεσίες

Μπορείτε να ανοίξετε και να εγγραφείτε στην εφαρμογή είτε από υπολογιστή στο my.ydrogios.gr, είτε από tablet ή smartphone, με δωρεάν λήψη της σχετικής εφαρμογής από τα Google Play και Apple Store.. Κατεβάζοντας – εντελώς δωρεάν – την εφαρμογή της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο κινητό σας έχετε άμεση πρόσβαση σε μία σειρά από υπηρεσίες και δυνατότητες με ένα κλικ, όπως: κλήση βοήθειας, εύρεση κοντινού συνεργάτη και συνεργαζόμενου συνεργείου, πληρωμή ασφαλίστρων, ενημέρωση για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις καλύψεις σας, κ.α. Αναλυτικότερα έχετε τις εξής δυνατότητες:

 • Βλέπετε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας, όλων των κλάδων, τις καλύψεις, τις παροχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 
   
 • Κάνετε λήψη του συμβολαίου, των όρων ασφάλισης και άλλων χρήσιμων εγγράφων.
   
 • Βλέπετε το ιστορικό των πληρωμών του και πληρώνετε τα ασφάλιστρά του εύκολα και άμεσα μέσω της υπηρεσίας Ydrogios Pay Online.
   
 • Παρακολουθείτε την πορεία των αιτημάτων αποζημίωσης και αποστέλλετε στην εταιρεία, εκκρεμή έγγραφα εύκολα και γρήγορα.
   
 • Βλέπετε τα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαμεσολαβητή και επικοινωνείτε μαζί του με ένα κλικ. 
   
 • Κάνετε άμεση κλήση της Φροντίδας Ατυχήματος / Οδικής Βοήθειας, βρίσκετε τα κοντινότερα συνεργαζόμενα συνεργεία και άλλα σημεία εξυπηρέτησης.
   
 • Ενημερώνεστε για την πρόληψη και ασφάλιση μέσα από σχετικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ