Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική&το Ι.Ο.ΑΣ.

Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική&το Ι.Ο.ΑΣ.

2105 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/6/2022

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει και αναπτύσσειτο πλάνο εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, πελάτες, αλλά και Δημοτικά σχολεία

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Τα επιτυχημένα σεμινάρια για την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων επέστρεψαν εμπλουτίζοντας εκ νέου το πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Μέσα από εξειδικευμένες θεωρητικές παρουσιάσεις, αλλά και μέσα από βιωματικές εμπειρίες, όπως η μοναδική οδική προσομοίωση που προσφέρει το Ινστιτούτο,οι εκάστοτε συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το πάντα επίκαιρο ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης.
 
Οι πρώτες δύο εκπαιδεύσεις για τους νέους εργαζόμενους της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα το διήμερο 23 & 24 Μαΐου, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη εκπαίδευση για πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο PortoPalace.  Δεδομένης της εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης, ο κύκλος σεμιναρίων της Groupama Ασφαλιστικής με το I.O.AΣ θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
 
Συμπληρωματικά υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, πραγματοποιήθηκετον Απρίλιο, με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής και τη συμμετοχή 14 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Αττική, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ., το«Ασφαλώς Ποδηλατώ», το οποίοαπευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Τα παιδιά, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, να εξοικειωθούν με ειδικά θέματα  που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.
 
Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, δε θα μπορούσαμε να μην επανεκκινήσουμε τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις οδικής ασφάλειαςπου παρέχουμε σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες τηςGroupama Ασφαλιστικής, παραμένει εξαιρετικά υψηλό και η εταιρεία ανταποκρίνεται σχεδιάζοντας τα επόμενα σεμινάρια, συμβάλλοντας από πλευράς της σε έναν ασφαλέστερο κόσμο».
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ