Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική&το Ι.Ο.ΑΣ.

Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική&το Ι.Ο.ΑΣ.

2318 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει και αναπτύσσειτο πλάνο εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, πελάτες, αλλά και Δημοτικά σχολεία

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Τα επιτυχημένα σεμινάρια για την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων επέστρεψαν εμπλουτίζοντας εκ νέου το πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Μέσα από εξειδικευμένες θεωρητικές παρουσιάσεις, αλλά και μέσα από βιωματικές εμπειρίες, όπως η μοναδική οδική προσομοίωση που προσφέρει το Ινστιτούτο,οι εκάστοτε συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το πάντα επίκαιρο ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης.
 
Οι πρώτες δύο εκπαιδεύσεις για τους νέους εργαζόμενους της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα το διήμερο 23 & 24 Μαΐου, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη εκπαίδευση για πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο PortoPalace.  Δεδομένης της εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης, ο κύκλος σεμιναρίων της Groupama Ασφαλιστικής με το I.O.AΣ θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
 
Συμπληρωματικά υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, πραγματοποιήθηκετον Απρίλιο, με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής και τη συμμετοχή 14 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Αττική, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ., το«Ασφαλώς Ποδηλατώ», το οποίοαπευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Τα παιδιά, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, να εξοικειωθούν με ειδικά θέματα  που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.
 
Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, δε θα μπορούσαμε να μην επανεκκινήσουμε τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις οδικής ασφάλειαςπου παρέχουμε σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες τηςGroupama Ασφαλιστικής, παραμένει εξαιρετικά υψηλό και η εταιρεία ανταποκρίνεται σχεδιάζοντας τα επόμενα σεμινάρια, συμβάλλοντας από πλευράς της σε έναν ασφαλέστερο κόσμο».
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ