Ο παγκόσμιος συνεργάτης σας στα κρύσταλλα αυτοκινήτων

7694 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Saint-Gobain Autover διανέμει κρύσταλλα αυτοκινήτων και σχετικά προϊόντα όπως ρητίνες, εξαρτήματα και εργαλεία στην αγορά ανταλλακτικών εδώ και 30 χρόνια! Δραστηριοποιείται σήμερα σε 26 χώρες, διανέμοντας πάνω από 4 εκατομμύρια κρύσταλλα το χρόνο.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
Το παρμπρίζ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συστήματος συγκράτησης ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας. Κρατά την οροφή ώστε να μην σας σπρώξει σε περίπτωση ανατροπής, επιτρέπει στους αερόσακους να αναπτυχθούν στη σωστή θέση για να καλύψουν τους επιβάτες και αποτρέπει την δική σας "εκτόξευση" σε ενδεχόμενη σοβαρή σύγκρουση. Είναι σημαντικό για την ασφάλεια σας να είναι εγκατεστημένα σωστά τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου στο όχημά σας.
 
Μια ανασκόπηση της διεθνούς βιβλιογραφίας εντοπίζει μελέτες που υποδηλώνουν πως η αντικατάσταση του παρμπρίζ με αμφιβόλου ποιότητας κρύσταλλο μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη του οδηγού. Τα παρμπρίζ φθείρονται και υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου. Κατά τη χρήση βομβαρδίζονται συνεχώς από μικρά σωματίδια όπως μικροσκοπικά πετρώματα, άμμο και βρωμιά που "κάθονται" στην επιφάνεια του οχήματος. Επιπλέον, οι υαλοκαθαριστήρες μπορούν να καταστρέψουν το παρμπρίζ με την πάροδο του χρόνου, ξύνοντας μικροσκοπικά σωματίδια στην επιφάνεια και "τραυματίζοντας" το.

Τα σύγχρονα κρύσταλλα αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με  λειτουργίες που συμβάλλουν στην οδηγική άνεση αλλά και στην ενεργητική και την παθητική ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.  Μόνο οι Κατασκευαστές Γνήσιων Ανταλλακτικών μπορούν να σας προμηθεύσουν κρύσταλλα που πληρούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στην Glassdrive χρησιμοποιούν μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού  που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας.

Η Saint-Gobain Sekurit, είναι μία από τις ηγετικές εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο, και από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζει και τοποθετεί κρύσταλλα. Σημειώστε πως 1 στα 2 αυτοκίνητα στην Ευρώπη είναι κατασκευασμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Τι ισχύει για τα κρύσταλλα αντικατάστασης
Όλα τα κρύσταλλα αντικατάστασης που κατασκευάζονται από τη Saint-Gobain Sekurit και φέρουν το λογότυπο Saint-Gobain Sekurit, κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές και κατασκευαστικά πρότυπα που ισχύουν για τα γνήσια εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται κατά τη συναρμολόγηση των οχημάτων. Κατά συνέπεια, τα κρύσταλλα αυτά έχουν την ίδια ποιότητα με τα αρχικά ανταλλακτικά και ονομάζονται «Γνήσια Ανταλλακτικά».

3 λόγοι γιατί γνήσια ανταλλακτικά Saint-Gobain Sekurit.
 • Εγγυημένα καλύτερη ποιότητα προϊόντων
 • Δοκιμασμένη απόδοση ποιότητας
 • Πιστοποιητικά ποιότητας (ISO 9001:2000)
Καθώς χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του δικτύου, μπορούν να επαναφέρουν κάθε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Χάρη στην τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών από πεπειραμένους τεχνικούς, η εταιρεία μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα των εργασιών τους!

2 λόγια για την Saint Gobain  Autover
H Saint - Gobain Autover είναι η μοναδική πολυεθνική, με παρουσία σε 67 χώρες, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. H SG Autover διανέμει πάνω από 4 εκατομμύρια κρύσταλλα το χρόνο. Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία, είναι ο συνεργάτης σας στην αγορά αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εστιάζουν στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους και στην προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών τους.
Επενδύει στην τεχνολογία, 1 στα 4 προϊόντα της δεν υπήρχε πριν από 4 χρόνια. Ανεξάρτητα του οικονομικού κλίματος σε κάθε χώρα δράσης της, παρέχει άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων (stock) και άμεση παράδοσή τους. Διαθέτει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (cybersecurity). Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται συνεχώς. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ενισχύει μέσα από τις διαδικασίες της την διαφάνεια σε όλες  τις συναλλαγές της.

Εκτός από τη διανομή προϊόντων, η Saint - Gobain Autover σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Διανέμουν τα προϊόντα τους σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα εφοδιασμού τους από την στιγμή της παραγγελίας έως την παράδοση:
• Εξαιρετική διαθεσιμότητα προϊόντων: οι αποθήκες τους παρέχουν
   διαθεσιμότητα προϊόντων για το 95% του στόλου των οχημάτων
• Παγκόσμια προσέγγιση με τις τοπικές μας εταιρίες
• Μικρός χρόνος αποστολής
• Παραδόσεις προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες

Οι αξίες της επιχειρηματικής δράσης της Saint - Gobain Autover
Η εταιρική κουλτούρα της Saint-Gobain βασίζεται σε αξίες οι οποίες μπορούν να καταταχθούν σε 5 κύριους άξονες.
• Επαγγελματική δέσμευση
• Σεβασμός για τους άλλους
• Ακεραιότητα
• Αφοσίωση
• Αλληλεγγύη

Στην Ελλάδα εξυπηρετεί μέσω δικτύου 150 σημείων
Διαθέτει το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο τοποθέτησης κρυστάλλων (Glassdrive), με 63 σταθμούς και 86 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
 • 150 συνολικοί σταθμοί
 • 64 σταθμοί Glassdrive
 • 86 σταθμοί συνεργατών
Επίσης, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ADAS (11 σταθμοί με δυναμική και στατική βαθμονόμηση).

Γι` αυτό, αν παρατηρήσετε χτύπημα ή μικρή ρωγμή σε κάποιο από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας, να ξέρετε πως στη Glassdrive, εκτελούν επισκευή και αντικατάσταση όλων των κρυστάλλων από κάθε μάρκα αυτοκινήτου. Φροντίζουν τα πάντα για εσάς, ακόμα και τα έγγραφα που ζητά η ασφάλεια.

Ακόμη και επιδιόρθωση παρμπρίζ στο χώρο σας !
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιδιόρθωση κρυστάλλου στο αυτοκίνητο είναι γρήγορη και καθαρή εργασία. Η επισκευή διαρκεί μόνο 20 με 30 λεπτά και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Εάν υπάρχει κινητή μονάδα κοντά σας, η Glassdrive  μπορεί ακόμα να πραγματοποιήσει την επισκευή κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας στο σπίτι ή την εργασία σας.
Έτσι, αν κάποιο κρύσταλλό σας έχει υποστεί ζημιά, ζητήστε από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Glassdrive να το ελέγξουν. Εκείνοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας χρειάζεται επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.

Αντικατάσταση ή επισκευή παρμπρίζ;
Κάποιες φορές δεν είναι εφικτή η επισκευή του κρυστάλλου στο αυτοκίνητο και πρέπει να αντικατασταθεί το παράθυρο. Αυτό παίρνει περισσότερο χρόνο, όμως αξίζει την αναμονή αφού πάντοτε προηγείται η ασφάλεια.
Στην Glassdrive πάντοτε προσπαθούν πρώτα να εκτελέσουν επισκευή, η οποία μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Αν έχετε ασφάλιση, στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή είναι δωρεάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

  ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

  Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

   2109228481 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ