ALD: Πώς τα ηλεκτρικά μπορούν να μειώσουν τα έξοδα της επιχείρησης;

ALD: Πώς τα ηλεκτρικά μπορούν να μειώσουν τα έξοδα της επιχείρησης;

30997 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού τα ηλεκτρικά οχήματα κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και στις ζωές μας. Με την ενεργειακή κρίση να ελλοχεύει, τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από τις ευκαιρίες της πράσινης ανάπτυξης στην ενεργειακή μετάβαση του στόλου σας.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να μειώσουν το «Συνολικό Κόστος Χρήσης»

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη μέρα με τη μέρα και η μείωση του «Συνολικού Κόστους Χρήσης (TCO)» μπορεί να γίνει μέρος αυτής της πορείας αν το χειριστείτε σωστά.

Η ALD μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια, αφού εκτός από το να παρέχει υπηρεσίες μίσθωσης, υποστηρίζει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση -ειδικά για τα επαγγελματικά οχήματα- αφού αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της.

Ας δούμε όμως πώς επιτυγχάνεται σωστά κάτι τέτοιο;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυξάνεται η ζήτηση των ηλεκτρικών οχημάτων, μειώνεται το κόστος απόκτησης τους

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ήδη έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια τον εξηλεκτρισμό της γκάμας τους, ενώ μακροπρόθεσμα κι ενόψει της απαγόρευσης των θερμικών κινητήρων στην Ευρώπη στο τέλος της δεκαετίας, οι κατασκευαστές αυξάνουν συνεχώς την παραγωγή των ηλεκτρικών οχημάτων τους. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων θα μειωθούν σημαντικά στα επόμενα 5 έτη, ενώ θα συνεχίσουν να επωφελούνται από το χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σχέση με τα αντίστοιχα οχήματα βενζίνης και diesel. Στην παραπάνω «εξίσωση» των ηλεκτρικών, προσθέστε το γεγονός πως οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις προχωρούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας diesel οχημάτων στα αστικά κέντρα τους, στρέφοντας ακόμα περισσότερους σε λύσεις «πράσινης» μετακίνησης.
 

Οι κυβερνήσεις στο πλάι των εταιρειών και στις «ηλεκτρικές» μεταβάσεις τους

Από την άλλη, οι κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών-μελών της ΕΕ, ήδη προωθούν την ηλεκτροκίνηση με κρατικές επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις, κάνοντας το κόστος απόκτησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ακόμα πιο προσιτό. Παράλληλα, όσο αυξάνεται η ζήτηση στην αγορά τόσο αυξάνονται και οι επενδύσεις στις υποδομές φόρτισης, ενθαρρύνοντας ακόμα περισσότερο τη «στροφή» σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>