Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων CO2

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων CO2

1858 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το 25% των ρύπων που αναπνέουμε βγαίνει από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων.
- Οι εταιρείες που έχουν οχήματα με ηλικία άνω των 10 χρόνων θα αναγκαστούν να τα αλλάξουν με νεότερα
- Υπάρχουν «εργαλεία» & μέθοδοι που βοηθούν να υπολογιστεί το ύψος ρύπων των οχημάτων μιας εταιρείας.
- Το My Climate Journey της ALD ανήκει σε αυτά

ERGO A.A.E.
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να κάνει αυστηρότερους τους ελέγχους και τις αναφορές σχετικά με τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Το 25% των εκπομπών CO2 στην Ε.Ε. προκύπτει από τα οχήματα και οι νέοι έλεγχοι έχουν ως στόχο την μείωση αυτών των ποσοστών, ιδιαίτερα από τα επαγγελματικά οχήματα. Το μέτρο αγγίζει περί τις 50.000 επιχειρήσεις, οι οποίες θα πρέπει να αναφέρουν την βιωσιμότητα του στόλου τους. Μακροπρόθεσμα, οι εταιρείες με παλιό, ρυπογόνο στόλο οχημάτων θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν.
 
Η ALD Automotive | LeasePlan, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση της, είναι έτοιμη να υποστηρίξει τους Fleet Managers στην εκπλήρωση των αυξανόμενων υποχρεώσεων καταγραφής και δήλωσης των ρύπων, διευκολύνοντας παράλληλα την υιοθέτηση βιώσιμων λύσεων κινητικότητας.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTOPLANET

  AUTOPLANET

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

   2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
   210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • THINK GARAGE

  THINK GARAGE

  Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
   2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ELPARTS

  ELPARTS

  Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
   2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Autospark

  Autospark

  Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

   2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ