KINISIS LEASE: υπηρεσίες μίσθωσης Leasing. Ελληνική & ευέλικτη!

KINISIS LEASE: υπηρεσίες μίσθωσης Leasing. Ελληνική & ευέλικτη!

2016 Επισκέψεις στο άρθρο

- Παρέχει υπηρεσίες μίσθωσης Leasing (για καινούργια & μεταχειρισμένα αυτοκίνητα)
- Είναι ελληνική εταιρεία, με στελέχη που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία
- Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα χρηματοδοτικά ιδρύματα
- Το KINISIS FLEX αφορά νέα ευέλικτη υπηρεσία μίσθωσης (χωρίς δέσμευση διάρκειας)

Αν θέλετε να ξέρετε ποια είναι, τι καλύπτει, με ποιους συνεργάζεται και τελικά αν οι υπηρεσίες της καλύπτουν και δικές σας ανάγκες, διαβάστε παρακάτω όπου ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση που λάβαμε (σε μορφή δελτίου τύπου) από την KINISIS LEASE.
 
Η KINISIS LEASE είναι μία δυναμική, Ελληνική εταιρεία στον κλάδο της μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων κάθε κατηγορίας, τύπου και μάρκας. Τα στελέχη της έχουν μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της αυτοκίνησης και του Leasing, καταλαβαίνουν τον πελάτη σαν να είναι αυτοί στη θέση του.
Για αυτό και λειτουργούν και ενεργούν  πάντα με προτεραιότητα τον πελάτη.
 
Στην KINISIS LEASE σχεδιάζουμε και προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες μίσθωσης Leasing και διαχείρισης καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων.

Στόχος, είναι να κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη είτε είναι ιδιώτης , ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχείρηση και με ευελιξία να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας.
 

Νέα υπηρεσία: KINISIS FLEX 

Με την νέα υπηρεσία μας KINISIS FLEX συνδυάζουμε όλα τα οφέλη της χρονομίσθωσης ενός αυτοκινήτου παρέχοντας παράλληλα ευελιξία στη διάρκεια μίσθωσης του. Το πρόγραμμα KINISIS FLEX  παρέχει το αυτοκίνητο που θέλετε για όσο το θέλετε.
 
Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
-Δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα συνδυάζοντας τις ανάγκες σας με τις υπηρεσίες μας

-Η Kinisis Lease αγοράζει για λογαριασμό σας τo αυτοκίνητo ( καινούργιο ή μεταχειρισμένο)  που θα της υποδείξετε και σας το εκμισθώνει, απαλλάσσοντάς σας από τη διαδικασία αγοράς και χρηματοδότησής του.

-Ευέλικτη διάρκεια συμβολαίου: Από 24 - έως 60 μήνες (στο πρόγραμμα KINISIS FLEX δεν υπάρχει προκαθορισμένη διάρκεια. Κρατάτε το αυτοκίνητο για όσο θέλετε, το επιστρέφετε όποτε θέλετε).

-Δυνατότητα εξαγοράς κατά την διάρκεια και λήξη της μίσθωσης.
 
Με το νέο  πρόγραμμα KINISIS FLEX μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον υπηρεσίες και όλη την ευελιξία που μπορείτε να έχετε από ένα πρόγραμμα χρονομίσθωσης με σταθερό μίσθωμα για όσους μήνες μίσθωσης θέλετε (δεν δεσμεύεστε για την διάρκεια της μίσθωσης εκ των προτέρων. Επιλέγετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και το επιστρέφετε όποτε θέλετε).
 
Η KINISIS LEASE  υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από μακροπρόθεσμους επενδυτές, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Χρηματοδοτικά Ιδρύματα του χώρου (CREDIT AGRICOLE GROUPSANTANDER CONSUMER FINANCE , BMW FINANCIAL SERVICES , VW AUTOBANK , OPTIMA BANK, ATTICA BANK , ALPHA BANK  κ.α.)  ενώ έχει συνάψει συνεργασίες με μεγάλες  εισαγωγικές  εταιρίες της αγοράς αυτοκινήτου αλλά και με αναγνωρισμένους & πιστοποιημένους εμπόρους που διαθέτουν ελεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ηλικίας έως δύο ετών.