Tα 30 χρόνια στην Ελλάδα γιορτάζει η Europ Assistance

6605 Επισκέψεις στο άρθρο

Και ανοίγει τον δρόμο της ψηφιακής εποχής στον κλάδο του αυτοκινήτου.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Έχοντας ξεκινήσει την πορεία της στην ελληνική αγορά το 1991, η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας σε ασφαλιστικές υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας και Βοήθειας, γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η εταιρεία ολοκλήρωσε το 2020 με ενισχυμένη κερδοφορία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες υπό συνθήκες αβεβαιότητας λόγω πανδημίας. Το μυστικό της: μια εξαιρετική ομάδα διοίκησης, προσήλωση στη βελτιστοποίηση διαδικασιών, ανάπτυξη εργασιών με νέες καινοτόμες υπηρεσίες και επένδυση στην τεχνολογία.

Αναδιοργάνωση στόλου με νέα υπερσύγχρονα οχήματα, με πληθώρα τεχνολογικών βοηθημάτων και ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Με την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του επενδυτικού της πλάνου το 2020, η εταιρεία αναδιοργάνωσε τον στόλο της με υπερσύγχρονα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας οχήματα (φορτηγά, μοτοσυκλέτες και heavy duty 4x4): λόγω των ειδικών τεχνικών χαρακτηριστικών τους, έχουν το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα (κατανάλωση καυσίμων και εκπομπές ρύπων), αποκαθιστούν το μεγαλύτερο ποσοστό των βλαβών επιτόπου (άνω του 50%) μειώνοντας μετακινήσεις και κατανάλωση, ενώ τα heavy duty 4x4 έχουν ιδιαίτερα διευρυμένες δυνατότητες επέμβασης σε υπόγεια κτιρίων ή ολισθηρά εδάφη, ξαναγράφοντας τους όρους ασφάλισης. Παράλληλα, τα πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία της Europ Assistance Greece, εφοδιασμένα με ευρύτατη γκάμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων, καλύπτουν και αποκαθιστούν το μεγαλύτερο ποσοστό των βλαβών επιτόπου, εκτοξεύοντας τους δείκτες ικανοποίησης πελατών.

Ψηφιακή Εφαρμογή Οδικής Βοήθειας
Η ψηφιακή εφαρμογή υποβολής αιτήματος οδικής βοήθειας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας του οχήματος βοήθειας με ταυτόχρονη εκτίμηση χρόνου άφιξης (live tracking).

Pick Up & Drop
H υπηρεσία ανέπαφης παραλαβής και παράδοσης οχήματος (Pick Up & Drop) είναι ήδη διαθέσιμη και βασίζεται σε πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία χρήστη με ειδικές digital εφαρμογές και προσωπικό που ανταποκρίνεται στα πιο αυστηρά standards υγιεινής και ασφάλειας.

Home Assistance
Η Europ Asssistance Greece, μετεξελισσόμενη σε εταιρεία διαχείρισης δικτύων εξειδικευμένων συνεργατών, κάνει επίσης σημαντικό βήματα στο Αύριο του Σπιτιού σήμερα! Προετοιμάζοντας τη μετάβαση στο IoT και τις δυνατότητες που διανοίγοντας στη νέα εποχή 5G, παρέχει υπηρεσίες επείγουσας τεχνικής βοήθειας σε σπίτια και επιχειρήσεις (για τις συνήθεις βλάβες και ειδικότητες), εκμεταλλευόμενη το 24ωρης λειτουργίας Contact Centre της και την digital εφαρμογή διαχείρισης δικτύου συνεργατών (βελτιστοποιώντας τους χρόνους ανάθεσης και ανταπόκρισης των τεχνικών). Σύντομα, η online δυνατότητα αναγγελίας βλάβης και αιτήματος για βοήθεια θα παρέχεται απευθείας στους πελάτες!

Travel Assistance
Με όπλο της την τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυο του Europ Assistance Group, αλλά και τις διαρκώς εξελισσόμενες δυνατότητες του Contact Centre της για να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πελάτη με κάθε τρόπο, η Europ Assistance Greece ανέπτυξε πρόσθετες καλύψεις σε προγράμματα ταξιδιωτικής βοήθειας, όπως η κάλυψη έναντι ακύρωσης κράτησης, η κάλυψη ιατρικών εξόδων (τεστ κλπ.), η κάλυψη εξόδων λόγω παράτασης διαμονής (συνεπεία νόσου ή θετικού τεστ) ή ακόμη και τα έξοδα επαναπατρισμού ή ανανέωσης μιας κράτησης για ταξίδι (το οποίο ματαιώθηκε λόγω συνεπειών Covid), με στόχο να βοηθήσει στη διαχείριση του ρίσκου και την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ