Αξιόπιστα παιδικά καθίσματα για την ασφάλεια τους...

2550 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο κατάστημα της Oneira Bebe στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε επώνυμα παιδικά καθίσματα που προσφέρουν ασφάλεια & άνεση, ενώ είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, καθώς είναι αυτό που την κακιά ώρα θα κρατήσει το παιδί σας δεμένο με ασφάλεια στη ζωή.

Το μωρό σας γεννήθηκε και είναι ώρα να το… οδηγήσετε στο σπίτι! Στην κυριολεξία. Για αυτό χρειάζεστε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου, μια από τις σημαντικότερες αγορές που πρέπει να κάνετε πριν μπείτε στο μαιευτήριο.
Στα Oneira Bebe θα βρείτε εξαιρετικές επώνυμες επιλογές με την υπογραφή κάποιων από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.
Καθίσματα που συνδυάζουν την ασφάλεια με την άνεση, τα ποιοτικά υλικά με τον κομψό σχεδιασμό, την ευκολία στην τοποθέτηση με την ευελιξία στη χρήση. Ό,τι καλύτερο για τους πιο σημαντικούς συνεπιβάτες της ζωής από το μαιευτήριο μέχρι το σπίτι κι από εκεί σε κάθε διαδρομή που θα κάνετε μαζί.

•    Το καθισματάκι θα πρέπει πάντα να συμβαδίζει με το βάρος του παιδιού. Όλα τα παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί με βάση αυτή την παράμετρο. Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς τα παιδικά καθίσματα ταξινομούνται σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του παιδιού.

•    Yπάρχουν καθισματάκια που ανήκουν σε περισσότερες της μίας ομάδας και τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

•    Ανάλογα με τη δυνατότητα προσανατολισμού που έχει το παιδικό κάθισμα κατά την τοποθέτηση στο αυτοκίνητο μπορούμε να διακρίνουμε τις κατηγορίες: Καθίσματα στραμμένα προς τα πίσω, καθίσματα διπλής κατεύθυνσης, καθίσματα στραμμένα προς τα εμπρός και booster καθίσματα.

•  Το πρότυπο ISO 13216 καθορίζει τον τρόπο τοποθέτησης παιδικών συστημάτων συγκράτησης στα οχήματα με τη χρήση υποδοχέων ISOfix. Το ISOfix είναι ένα εναλλακτικό σύστημα εγκατάστασης του παιδικού καθίσματος από αυτό με τη χρήση της ζώνης του αυτοκινήτου. Στην Ευρώπη υπάρχει από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. 

Στο κατάστημα Oneira Bebe θα βρείτε το κατάλληλο κάθισμα για το παιδί σας.

ONEIRA BEBE
Καλέστε: 2310486513
Ακολουθήστε:   
www.facebook.com/oneira.gr
Δείτε:      www.oneira.gr/index.php?route=common/home

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ