Βιοτεχνία και Εμπορία αξεσουάρ αυτοκινήτου

5512 Επισκέψεις στο άρθρο

AUTOFAST: Μια βιοτεχνία και εμπορία αξεσουάρ αυτοκινήτου που μετρά κοντά 45 χρόνια στην παραγωγή προϊόντων προστασίας και βελτίωσης της εμφάνισης του αυτοκινήτου! Θα βρείτε ό,τι ψάχνετε!

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Αν θες να ανεβάσεις «πόντους» στο αυτοκίνητο σου, επενδύοντας σε διάφορα αξεσουάρ που θα το αναβαθμίσουν ολοκληρωτικά, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα. Αν ψάχνεις ένα καλό κατάστημα για να τα επιλέξεις είνια η AUTOFAST. Ξεκίνησε το 1976 στην Ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων προστασίας και βελτίωσης της εμφάνισης του αυτοκινήτου.

Κατασκευάζουν καλύμματα, κουκούλες, αντηλιακά, μοκέτες, πλατοκαθίσματά, ζωνάκια, προσκέφαλα, καλύμματα για το λεβιέ ταχυτήτων και χειροφρένου.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο διαθέτουν άριστα πατρόν με ειδικές διαστάσεις για όλους τους τύπους οχημάτων ώστε τα προϊόντα της AUTOFAST να έχουν άριστη εφαρμογή.

Παράλληλα εισάγουν και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός αυτοκινήτου όπως αντιολισθητικές αλυσίδες, τάσια, μπαγκαζιέρες αποσκευών, μπάρες οροφής, μπαταρίες, λάμπες, δάπεδα λαστιχένια, βάσης ποδηλάτων.

Ο συνδυασμός της βιοτεχνίας με την εισαγωγική εταιρεία δίνει την δυνατότητα στην AUTOFAST να καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε επαγγελματία προσφέροντας του άριστη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


AUTOFAST
Διεύθυνση: Καραθεοδωρή 19 & 21, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο: 2106744830-2106756958

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ