Επισκευή και συντήρηση με συνέπεια

1690 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2020

Το συνεργείο BETTER CAR SERVICE λειτουργεί στα Πατήσια περισσότερο από 35 χρόνια.

 
 Το συνεργείο BETTER CAR SERVICE λειτουργεί στα Πατήσια περισσότερο από 35 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος τους είναι να ικανοποιούν τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους, μια ευχάριστη εμπειρία.
 
Για να το επιτύχουν αυτό, το προσωπικό του BETTER CAR SERVICE επισκευάζει και συντηρεί τα αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.
Αυτό όμως που τους κάνει να διαφέρουμε από άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουν να καλλιεργούν μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία , όπως περιγράφεται πιο κάτω.  
  • Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουν λεπτομερή καταγραφή όλων όσων αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.
  • Στη συνέχεια διενεργούν τεχνικό έλεγχο, αξιολογούν τα προβλήματα που εντόπισαν, τον ενημερώνουν για το κόστος και αφού πάρουν την έγκριση του, αρχίζουν τις εργασίες.
  • Τέλος κατά την παράδοση, δείχνουν όλα τα ανταλλακτικά που αντικατέστησαν, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έκαναν την αντικατάσταση και δίνουν γραπτή αναφορά εργασιών.
Οι 12 μήνες εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά που παρέχουν στο πρόγραμμα "Ολοκληρωμένης Φροντίδας", είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος, για να εμπιστευθείτε και εσείς τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο BETTER CAR SERVICE  και να απολαύσετε όπως εκατοντάδες πελάτες , την εμπειρία της ξένοιαστης οδήγησης!  


BETTER CAR SERVICE - ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΙΟΝΑΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ιωνίας 224 Πατήσια Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 2017680

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός